FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Een uniek dagje uit!

op zoek naar activiteiten in Helmond en omgeving dan is een bezoek aan het Fun & Entertainment Center in Sevenum écht een aanrader. Op slechts 25 minuten rijden vanaf Helmond vindt u FEC Sevenum, de ideale plek voor een dagje uit voor jong en oud met zowel binnen- als buitenactiviteiten met voor ieder wat wil! 


Een topdag voor iedereen in Helmond en omgeving!

Bij FEC Sevenum kunt u terecht met uw gezin, complete familie, collega’s of vrienden. Door ons ruime aanbod aan activiteiten kan iedereen uit Helmond en omgeving een top dag beleven! Denk bijvoorbeeld aan Mattel Play! Sevenum voor de allerkleinste, The Portal Action House voor de tieners en The Portal Lasergame voor iedereen die zich weer even kind wil voelen. Maar ook zwemmen, bowlen, adventure golfen, paintballen, klimmen, wakeboarden en waterskiën behoren tot de mogelijkheden! 

Een compleet dagje uit met verschillende activiteiten

U kunt bij ons terecht voor een of meerdere activiteiten of voor een compleet bedrijfsuitje, kinderfeestje, vriendendag of familiedag. Onze mogelijkheden zijn oneindig! Start bijvoorbeeld met een drankje of een lunch in FEC Bar & Balls en sluit uw actieve dag af met een heerlijk all-in diner bij ABC Restaurant Sevenum en dit allemaal op afstand van Helmond en omgeving. Wilt u er nog een dagje aanplakken? Dan behoort een overnachting op De Schatberg ook nog tot de mogelijkheden. Recreatiepark De Schatberg biedt ook verschillende activiteiten aan voor alle leeftijden.

Genieten

Onze activiteiten in Helmond en omgeving

De keuze is reuze en voor zowel jong en oud hebben wij de ideale activiteiten! Voor de echte waterratten hebben we een overdekt binnenzwembad mét glijbaan, peuterbad, stroomversnelling en whirlpool. Bij mooi weer kan er ook heerlijk in ons buitenbad of natuurbad worden gezwommen. Zwemmen te saai? Bij Seven-Twenty Cablepark kun je waterskiën en wakeboarden! Zien we jou snel om onze activiteiten uit te proberen?

Zwemmen in het binnenbad bij De Schatberg in Sevenum
Waterski
Klimmen