FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Activiteiten omgeving Horst

Op zoek naar toffe activiteiten in omgeving van Horst. Dan ben je bij Fun & Entertainment Center Sevenum aan het juiste adres. Op een kleine 20 minuten rijden van Horst, ligt FEC Sevenum. De activiteiten van FEC Sevenum zijn geschikt voor zowel jong als oud. Er zijn een viertal unieke concepten: ABC Restaurant Sevenum, The Portal Action House & Lasergame, Mattel Play! Sevenum en FEC Bar & Balls. FEC Sevenum is gelegen aan de Middenpeelweg 7 en zeer makkelijk bereikbaar via de A67.


Let’s enter The Portal Action House & Lasergame

In de omgeving van Horst heb je meerdere leuke activiteiten om te doen. Zo kun je bij FEC Sevenum The Portal betreden. The Portal biedt een unieke beleving voor (jong-) volwassenen en bestaat uit twee onderdelen. In The Portal Action House is een geheime wereld waarin virtualiteit en realiteit zijn versmolten. Versla samen met jouw vrienden of familie de drie Evils! In drie uitdagende levels worden jouw skills op de proef gesteld. Durf jij te testen of jouw vette sprongen, trucs op een freerunbaan en BMX kwaliteiten in real life net zo goed zijn als in de virtuele wereld?

Multishooter lasergame

In The Portal Lasergame kun je het gevecht aan gaan tegen andere teams in onze spannende arena. Verplaats je door de rookwolken om zo ongezien je tegenstander te verrassen. Je beschikt tijdens het lasergamen van een eigen hightech vest met een ultramodern lasergame geweer. Versla je tegenstanders in de arena stap uit het veld als een echte winnaar.


Beleef ABC Restaurant Sevenum

Met 13 restaurants is er altijd voor ieder wat wils. Bij binnenkomst zal iedereen zijn of haar ogen uitkijken! Al onze restaurants hebben namelijk een eigen stijl en beleving en niet te vergeten ook ieder haar eigen specialiteiten! Met meer dan 40 gerechten gelabeld als Healthy Option is er ook voor de bewuste eter genoeg om uit te kiezen. Bij een bezoek aan FEC Sevenum zijn de activiteiten goed te combineren met een uitstapje naar het ABC Restaurant. Door te klikken op onderstaande button is het mogelijk om alle deals te bekijk binnen FEC Sevenum.


Boek nu je activiteit in de omgeving van Horst!

Boek nu je activiteit in de omgeving van Horst bij FEC Sevenum! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die FEC Sevenum te bieden heeft? Bekijk onze website voor alle actuele informatie.

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

info@fecsevenum.nl