FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Activiteiten Venlo en omgeving

Ben je op zoek naar activiteiten in Venlo en omgeving? Dan is een bezoek aan het Fun & Entertainment Center in Sevenum écht een aanrader. Op slechts 20 minuten rijden vanaf Venlo vindt u FEC Sevenum, de ideale plek voor een dagje uit voor jong en oud met zowel binnen- als buitenactiviteiten met voor ieder wat wils! 


Een topdag voor iedereen in Venlo en omgeving!

Bij FEC Sevenum kun je terecht met je gezin, complete familie, collega’s of vrienden. Door ons ruime aanbod aan activiteiten kan iedereen uit Venlo en omgeving een top dag beleven!

Denk bijvoorbeeld aan Mattel Play! Sevenum voor de allerkleinste, The Portal Action House voor de tieners en The Portal Lasergame voor iedereen die zich weer even kind wil voelen. Maar ook zwemmen, bowlen, adventure golfen, paintballen, klimmen, wakeboarden en waterskiën behoren tot de mogelijkheden! 


Top 3 activiteiten

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum is de meest unieke binnenspeeltuin van Nederland. Naast Dubai is Mattel Play! …

Lasergame

Lasergame

Ga met je lasergun in de aanslag de strijd aan met vrienden, familie of collega’s …

Action House 8+

Action House 8+

The Portal Action House bestaat uit een freerunningbaan, tal van uitdagende trampolines en een spectaculaire …


Een compleet dagje uit met verschillende activiteiten

Je kunt bij ons terecht voor een of meerdere activiteiten of voor een compleet bedrijfsuitje, kinderfeestje, vriendendag of familiedag. Onze mogelijkheden zijn oneindig! Start bijvoorbeeld met een drankje of een lunch in FEC Bar & Balls en sluit uw actieve dag af met een heerlijk all-in diner bij ABC Restaurant Sevenum en dit allemaal op minder dan 20 km afstand van Venlo en omgeving.

Wil je er nog een dagje aanplakken? Dan behoort een overnachting op De Schatberg ook nog tot de mogelijkheden. Recreatiepark De Schatberg biedt ook verschillende activiteiten aan voor alle leeftijden.


Onze activiteiten in Venlo en omgeving

De keuze is reuze en voor zowel jong en oud hebben wij de ideale activiteiten! Voor de echte waterratten hebben we een overdekt binnenzwembad mét glijbaan, peuterbad, stroomversnelling en whirlpool. Bij mooi weer kan er ook heerlijk in ons buitenbad of natuurbad worden gezwommen. Zwemmen te saai? Bij Seven-Twenty Cablepark kun je waterskiën en wakeboarden! Zien we jou snel om onze activiteiten uit te proberen?


Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.