FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Activiteiten vriendengroep

Ben je op zoek naar activiteiten om te ondernemen met jouw vriendengroep? Kom dan naar FEC Sevenum want bij FEC Sevenum beleef je een complete en onvergetelijke dag met jouw vriendengroep. In ons Fun & Entertainment Center beleef je een dag vol leuke activiteiten, heerlijk eten en een gezellige borrel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Enkele voorbeelden van activiteiten zijn bijvoorbeeld lasergamen, urban sports, paintball, waterskiën en wakeboarden, adventuregolf en klimmen. Heb je aan één dag niet voldoende? Maak er dan een compleet vriendenweekend van met bijvoorbeeld een overnachting op De Schatberg.


The Portal Lasergame

Lasergamen is een van de populairste activiteiten voor een vriendengroep. Gewapend met een hypermoderne lasergun ga je de strijd aan met óf tegen jouw vrienden. De uitdagende lasergame arena van The Portal Lasergame beschikt over maar liefst twee verdiepingen en diverse licht- en geluidseffectenn het speelveld vind je voldoende attributen waarachter jij je kunt verschuilen. Kruip door nauwe gangen en probeer de tegenstanders te verrassen. Ga jij voor een afwachtende ‘camp’ techniek of neem je maximaal risico en sprint je richting de uitvalsbasis van de tegenstanders?

Na afloop van de spannende strijd ontvangt iedereen een persoonlijk scoreformulier waarop zowel de teamscore als individuele score gepresenteerd wordt. Hierop zie je onder andere ook door wie jij het vaakst bent geraakt en hoeveel kilocalorieën jij hebt verloren in de strijd.

In onze lasergame arena kun je met maximaal 20 personen tegelijk strijden waardoor het een ideale activiteit is voor een vriendengroep. Ben je benieuwd naar alle andere mogelijke activiteiten voor jouw vriendengroep? Bekijk dan ook eens al onze activiteiten.


Deals FEC Sevenum

FEC Bar & Balls

Een vriendendag is natuurlijk niet compleet zonder een borrel. Tussen de door jullie gekozen activiteiten door kunnen jullie terecht in onze sportsbar Bar & Balls waar je lekker kunt lunchen of genieten van een hapje en een drankje. Indien het weer het toelaat geniet je op het terras met uitzicht over het water van een heerlijke (alcoholvrije) cocktail of een regionaal speciaalbiertje. Mocht op de dag van de vriendendag net toevallig die ene voetbalwedstrijd, Formule 1 race of een ander groot sportevenement plaatsvinden dan hoef je die niet te missen, op meerdere schermen worden vrijwel alle grote sportevenementen uitgezonden.


De perfecte afsluiter voor een dag met jouw vriendengroep

Na een dag vol activiteiten met jouw vriendengroep heeft iedereen natuurlijk flinke honger gekregen. Om die grote honger te stillen kun je reserveren bij het ABC Restaurant. In dit all-inclusive restaurant vind je maar liefst 13 uiteenlopende restaurants onder één dak. Voor een vast bedrag geniet je van alle lekkere gerechten en drankjes. Zo zit er altijd voor iedereen iets lekkers bij.

Familie uitje FEC Sevenum

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.