FEC Sevenum De Schatberg Vacatures

ABC Restaurant

Belangrijke mededeling

Het ABC Restaurant is weer open. Uiteraard hebben we maatregelen getroffen zodat iedereen veilig kan genieten. Deze vind je op de website van ABC Restaurants.


In het ABC Restaurant waan je jezelf in een nostalgisch dorpje. Slenter langs de verschillende restaurants met allemaal een eigen uitstraling en een eigen keur aan specialiteiten. Wandel over het nostalgische dorpsplein en ontdek zelf de variëteit aan heerlijkheden.

Alle gerechten worden vers bereid en ook voor de bewuste eter is er voldoende keus! Er zijn veel vegetarische gerechten en er zijn minimaal veertig gerechten gelabeld met een Healthy Option. Deze gerechten zijn absoluut lekker, gezond en verantwoord. Al met al, voor ieder wat wils!

Hebben de kids hun buikje vol? In de binnenspeeltuin bij ABC Restaurant Sevenum kunnen ze nog even klimmen en klauteren terwijl papa en mama nog een bordje opscheppen.

Medewerkster ABC Restaurant Sevenum

Combineer je diner bij ABC Restaurant Sevenum met een bezoek aan Mattel Play! Sevenum of The Portal Action House. Of kies voor de ABC & Lasergame Deal zo maak je van jouw diner een compleet dagje of avondje uit.

Direct reserveren

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 16.30 - 21.30
Donderdag 16.30 - 21.30
Vrijdag 16.30 - 21.30
Zaterdag 16.00 - 21.30
Zondag 15.00 - 21.30

Deals

€ 35,75
Fire & Dine (8+)

Fire & Dine (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
Vanaf € 17,20
Lasergame & ABC Brunch (8+)

Lasergame & ABC Brunch (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
Volwassenen: € 27,- p.p.
Mattel Play! & ABC Brunch

Mattel Play! & ABC Brunch

Terug