FEC Sevenum De Schatberg Vacatures

ABC Restaurant


Nog even geduld…

Naar aanleiding van de persconferentie op vrijdag 28 mei zijn wij druk bezig om alle regels en uitzonderingen in kaart te brengen. Wat binnen de nieuwe regels mogelijk is voor het ABC Restaurant is daarom nog niet bekend. Wij zullen jullie snel voorzien van meer informatie via onze websites en social media kanalen.


In het ABC Restaurant waan je jezelf in een nostalgisch dorpje. Slenter langs de verschillende restaurants met allemaal een eigen uitstraling en een eigen keur aan specialiteiten. Wandel over het nostalgische dorpsplein en ontdek zelf de variëteit aan heerlijkheden.

Alle gerechten worden vers bereid en ook voor de bewuste eter is er voldoende keus! Er zijn veel vegetarische gerechten en er zijn minimaal veertig gerechten gelabeld met een Healthy Option. Deze gerechten zijn absoluut lekker, gezond en verantwoord. Al met al, voor ieder wat wils!

Hebben de kids hun buikje vol? In de binnenspeeltuin bij ABC Restaurant Sevenum kunnen ze nog even klimmen en klauteren terwijl papa en mama nog een bordje opscheppen.

Medewerkster ABC Restaurant Sevenum

Combineer je diner bij ABC Restaurant Sevenum met een bezoek aan Mattel Play! Sevenum of The Portal Action House. Of kies voor de ABC & Lasergame Deal zo maak je van jouw diner een compleet dagje of avondje uit.

Direct reserveren

Openingstijden

Deals

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 35,75
Fire & Dine (8+)

Fire & Dine (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
Vanaf € 17,20
Lasergame & ABC Brunch (8+)

Lasergame & ABC Brunch (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
Volwassenen: € 27,- p.p.
Mattel Play! & ABC Brunch

Mattel Play! & ABC Brunch

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 32,75
Shoot & Supper (8+)

Shoot & Supper (8+)

Terug