FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

ABC Restaurant


Ontdek de variëteit aan heerlijkheden

In het ABC Restaurant waan je jezelf in een nostalgisch dorpje. Slenter langs de verschillende restaurants met allemaal een eigen uitstraling en een eigen keur aan specialiteiten. Wandel over het nostalgische dorpsplein en ontdek zelf de variëteit aan heerlijkheden.

Alle gerechten worden vers bereid en ook voor de bewuste eter is er voldoende keus! Er zijn veel vegetarische gerechten en er zijn minimaal veertig gerechten gelabeld met een Healthy Option. Deze gerechten zijn absoluut lekker, gezond en verantwoord. Al met al, voor ieder wat wils!

Hebben de kids hun buikje vol? In de binnenspeeltuin bij ABC Restaurant Sevenum kunnen ze nog even klimmen en klauteren terwijl papa en mama nog een bordje opscheppen.

Medewerkster ABC Restaurant Sevenum

Uitgegeten? Leef je uit bij The Portal!

Snel uitgegeten of geen liefhebber van lang tafelen en ben je 8 jaar of ouder? Voor € 2,50 extra vermaak je je tot 20.00 uur in The Portal Action House! BMX’en of steppen op de pumptrack, free runnen, salto’s maken op de trampoline of gewoon lekker chillen met je vriendjes!

Betalen kan aan de kassa, onze medewerkers voorzien je van verdere uitleg.

Combideals

Combineer je diner bij ABC Restaurant Sevenum met een bezoek aan Mattel Play! Sevenum of The Portal Action House. Of kies voor één van onze combideals, zo maak je van jouw diner een compleet dagje of avondje uit.


Even binnenkijken…

Direct reserveren

Openingstijden

Deals

v.a. € 37,50
ABC, Bowlen & Lasergamen

ABC, Bowlen & Lasergamen

v.a. € 35,-
ABC & Bowlen
v.a. € 35,-
ABC & Lasergamen

ABC & Lasergamen

Terug