FEC Sevenum De Schatberg Vacatures

ABC Restaurant


Tijdelijk gesloten

Uiteraard volgen ook wij de adviezen en richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Dat betekend voor nu helaas dat ABC Restaurant Sevenum tijdelijk gesloten zal zijn tot nader bericht.

Wij zien jullie graag weer terug zodra de omstandigheden dit toelaten. Tot die tijd: zorg goed voor jezelf én elkaar! 


In het ABC Restaurant waan je jezelf in een nostalgisch dorpje. Slenter langs de verschillende restaurants met allemaal een eigen uitstraling en een eigen keur aan specialiteiten. Wandel over het nostalgische dorpsplein en ontdek zelf de variëteit aan heerlijkheden.

Alle gerechten worden vers bereid en ook voor de bewuste eter is er voldoende keus! Er zijn veel vegetarische gerechten en er zijn minimaal veertig gerechten gelabeld met een Healthy Option. Deze gerechten zijn absoluut lekker, gezond en verantwoord. Al met al, voor ieder wat wils!

Hebben de kids hun buikje vol? In de binnenspeeltuin bij ABC Restaurant Sevenum kunnen ze nog even klimmen en klauteren terwijl papa en mama nog een bordje opscheppen.

Medewerkster ABC Restaurant Sevenum

Combineer je diner bij ABC Restaurant Sevenum met een bezoek aan Mattel Play! Sevenum of The Portal Action House. Of kies voor de ABC & Lasergame Deal zo maak je van jouw diner een compleet dagje of avondje uit.

Direct reserveren

Openingstijden

Deals

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 35,75
Privé: Fire & Dine (8+)

Privé: Fire & Dine (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
Vanaf € 17,20
Lasergame & ABC Brunch (8+)

Lasergame & ABC Brunch (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
Volwassenen: € 27,- p.p.
Mattel Play! & ABC Brunch

Mattel Play! & ABC Brunch

Terug