FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Bar & Balls


Bowlen, borrelen en de mooiste live sport in het hart van FEC Sevenum

FEC Bar & Balls is het hart van het Fun & Entertainment Center. Hier komen vrienden samen voorafgaand aan een leuke activiteit, verzamelen families voor het diner bij ABC Restaurant Sevenum en wachten ouders onder het genot van een lekkere kop koffie tot de kids zijn uitgespeeld bij Mattel Play! Sevenum en The Portal Action House. Nog geen zin om naar huis te gaan? Dan is Bar & Balls dé plek om de avond of dag samen af te sluiten.

Bij Bar & Balls geniet je ook van een hapje en een drankje tijdens een potje (hyper)bowlen of wanneer je bij ons een sportwedstrijd komt kijken.

FEC Bar & Balls

Bar


FEC Bar & Balls

Borrelen

Eindelijk, het mag weer! Onder het genot van biertje en een bitterbal bijkletsen met vrienden en vriendinnen. Het weekend aftrappen op vrijdagavond, of het juist afsluiten op zondagavond. Wij staan de hele week voor jullie klaar en zorgen ervoor dat het jullie aan niks ontbreekt.

Lunchen

Het is ook mogelijk uitgebreid en overheerlijk te lunchen bij Bar & Balls. Kom gezellig langs om te proeven van al dat lekkers. Bij mooi weer kun je op ons ruime terras genieten van de zon en het uitzicht.


Balls


Hyperbowling, revolutionair en spannend!

Hyperbowling is een mix van hightech, gaming en bowlen. Deze nieuwe en revolutionaire spelvorm draait volledig om het raken van de juiste targets en vervolgens zoveel mogelijk pins. Hoe vaker je de juiste targets raakt, hoe meer punten je zult scoren. Tot de allerlaatste worp is de spanning om te snijden! Zelfs de professionals komen in een geheel nieuwe bowlingwereld terecht.

Je speelt Hyperbowling op een echte bowlingbaan, soms waan je je echter in een videogame. Er worden namelijk extra effecten en spelelementen aan de baan toegevoegd waardoor bowlen nog leuker wordt! In tegenstelling tot bij het klassieke bowlen gooi je maar één bal per beurt waardoor het spel lekker snel gaat en je vaker aan de beurt komt.

Classic Bowlen

Wil je toch liever ”gewoon” bowlen? Dat kan natuurlijk ook! Onze medewerkers wisselen met één druk op de knop de Hyperbowlingbaan om naar een klassieke bowlingbaan.

Gooi de ene strike na de andere en ga de strijd aan met je vrienden, vriendinnen of familieleden. Dorstig geworden van de (in)spanning? Bestel dan via het computerscherm een drankje en een hapje en we komen het meteen brengen!

Live sport kijken

Het jaar 2022 belooft weer een jaar te worden vol prachtige topsport. De Olympische Winterspelen, het WK Voetbal, Europees voetbal, de Tour de France én natuurlijk ”onze” wereldkampioen Max Verstappen die zijn titel in de Formule 1 gaat proberen te prolongeren! Dit alles en nog veel meer is live te volgen bij Bar & Balls. 

Voor de echte sportfanaat is een bezoek aan FEC Bar & Balls dus zeker de moeite waard! Mis geen wedstrijd en kom het onder het genot van een hapje en een drankje meebeleven.


Openingstijden

Terug