FEC Sevenum De Schatberg Vacatures

Bar & Balls


Maatregelen vanaf 25 september

Helaas ontkomen we er niet aan om controles uit te voeren. We hebben ons uiterste best gedaan, verschillende mogelijkheden onderzocht en ideeën voorgelegd om zonder coronatoegangsbewijs te kunnen werken. Onze voorkeur ging uit naar de ‘oude’ 1,5 m maatregel, maar helaas volstaat dit beleid (dat we al 1,5 jaar voeren en door de overheid als ‘strenger’ gekenmerkt wordt) niet meer.  

Het besluit vanuit de overheid staat vast. Dat vinden we uitermate vervelend voor jullie (onze gasten) maar ook voor onze medewerkers, echter worden we in een hoek gedreven en is controleren de enige mogelijkheid om onze deuren open te houden.


Het hart van FEC Sevenum

FEC Bar & Balls is het hart van het Fun & Entertainment Center.
Hier komen vrienden samen voorafgaand aan een leuke activiteit, verzamelen families voor het diner bij ABC Restaurant Sevenum en wachten ouders onder het genot van een lekkere kop koffie tot de kids zijn uitgespeeld bij Mattel Play! Sevenum en The Portal Action House. Nog geen zin om naar huis te gaan? Dan is Bar & Balls dé plek om de avond of dag samen af te sluiten.


Borrel & Lunch

Kom naar Bar & Balls voor een heerlijke lunch, een hapje en een drankje of geniet op het terras aan het water met een cocktail in je hand.

Bar & Balls biedt een uitgebreide menukaart en verschillende dranken aan.

Borrel & Bowling

Met vrienden of familie een dagje uit?

Kom gezellig bowlen op onze nieuwe bowlingbaan en geniet tijdens het spel van lekkere drankjes en borrelhapjes.


Voor de sportliefhebber

Voor de echte sportliefhebbers is een bezoek aan FEC Bar & Balls zeker de moeite waard. Wil jij geen wedstrijd missen en onder het genot van een borrel en een bite live sport kijken? We zenden op meerdere schermen bijna alle grote sportevenementen uit zoals Formule 1, de Tour de France, het EK & WK voetbal en de Olympische Spelen.

Openingstijden

Terug