FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Bar & Terras


Het hart van FEC Sevenum!

Welkom in het hart van FEC Sevenum. Geniet van een drankje aan de bar of een lekker borrelhapje op het terras van FEC Sevenum. Kom lekker relaxen op een van onze loungebanken en geniet van de zon en het uitzicht of daag je vrienden uit voor een potje pool! 

FEC Bar & Balls

Bar

De bar van FEC Sevenum is een levendige en gezellige ontmoetingsplek met een moderne en stijlvolle inrichting. De bar biedt een ontspannen sfeer en is de ideale plek om samen te komen voorafgaand aan een van de activiteiten die FEC te bieden heeft of om gewoon gezellig een drankje te drinken. 

Naast de drankjes biedt de bar mogelijkheden voor entertainment. Er zijn meerdere tv-schermen opgehangen, zodat je sportevenementen of andere tv-programma’s kunt volgen. Ook zijn er twee splinternieuwe pooltafels aanwezig die gegarandeerd voor spelplezier en gezelligheid zorgen. Daag je vrienden uit en show je pool-skills! De verliezer trakteert…

Terras

Het terras biedt je de mogelijkheid om buiten te zitten en te genieten van een hapje en drankje in een ontspannen en comfortabele omgeving. Fraai ingericht met stijlvolle loungebanken is het terras van FEC Sevenum dé plek om optimaal te ontspannen en te genieten van het weer, het uitzicht en al dat lekkers op de menukaart!

Openingstijden

Terug