FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Bowlen


Er kan weer gebowld worden!

De nieuwe (hyper)bowlingbaan van FEC Sevenum is een state-of-the-art faciliteit die een ongeëvenaarde bowlingervaring biedt aan bezoekers. De baan is ontworpen met aandacht voor zowel recreatieve bowlers als fanatieke spelers. 

De ultramoderne bowlingbanen bij FEC Sevenum voldoen aan de hoogste normen in de branche. Ze zijn perfect vlak en glad, waardoor spelers optimale prestaties kunnen verwachten. De banen zijn ook voorzien van automatische scoreborden, die real-time scores weergeven en zorgen voor een naadloze spelervaring. 

De bowling heeft een levendige ambiance met sfeervolle kleuren, moderne verlichting en comfortabele zitplaatsen. Kortom, de nieuwe bowlingbaan van FEC Sevenum is een uitstekende bestemming voor iedereen die van bowlen en gezelligheid houdt!

Overdekte activiteiten FEC Sevenum

Hyperbowlen

Hyperbowlen is een nieuwe spelvariant van het alom bekende bowlen. De verschillende spelvarianten bieden een mix van hightech, gaming en bowlen. Elke spelvariant heeft zijn eigen uitdagingen en met één bal kan het klassement volledig op zijn kop gezet worden! Het leuke aan hyperbowlen is dat ook de minder ervaren of bedreven speler kans maakt op de winst. Speel in teamverband of ga individueel de strijd aan en geniet van een enerverend potje bowlen!

Classic Bowlen

Wil je toch liever klassiek bowlen? Dat kan natuurlijk ook! Met één druk op de knop wissel je van spelvorm. Bij het klassieke bowlen speelt de factor geluk een minder grote rol en komt het aan op echte skills. Rijg de strikes en spares aaneen en versla je vrienden!

Direct reserveren

Openingstijden

Deals

v.a. € 37,50
ABC & Bowlen

ABC & Bowlen

Terug