FEC Sevenum De Schatberg Vacatures

Bowlen


Maatregelen vanaf 25 september:

Helaas ontkomen we er niet aan om controles uit te voeren. We hebben ons uiterste best gedaan, verschillende mogelijkheden onderzocht en ideeën voorgelegd om zonder coronatoegangsbewijs te kunnen werken. Onze voorkeur ging uit naar de ‘oude’ 1,5 m maatregel, maar helaas volstaat dit beleid (dat we al 1,5 jaar voeren en door de overheid als ‘strenger’ gekenmerkt wordt) niet meer.  

Het besluit vanuit de overheid staat vast. Dat vinden we uitermate vervelend voor jullie (onze gasten) maar ook voor onze medewerkers, echter worden we in een hoek gedreven en is controleren de enige mogelijkheid om onze deuren open te houden.


Hyperbowlen & Classic bowlen

Bowlen op een supervette bowlingbaan? Ontdek bij FEC Sevenum het nieuwe Hyperbowling!

Hyperbowlen is een mix van hightech, gaming en bowlen. Wie de beste is, blijft bij HyperBowlen tot aan het eind van het spel spannend. Zelfs de professionals komen in een geheel nieuwe wereld van bowlen terecht. Op deze bowlingbanen worden namelijk extra effecten en spelelementen toegevoegd waardoor bowlen nóg leuker wordt!

Wil je toch liever classic bowlen? Dat kan natuurlijk ook! Onze medewerkers wisselen met één druk op de knop de Classic bowlingbaan om naar een Hyperbowling baan of andersom.


Wat kies jij?


Kinderfeestjes met bowlen

Monsteroid arrangement
€ 18,50 per kind
Browzer arrangement
€ 22,50 per kind

Direct reserveren

Openingstijden

Terug