FEC Bar & Balls


Belangrijke mededeling

Iedereen is weer van harte welkom om te komen lunchen of borrelen. Dit kan binnen of op ons spiksplinternieuwe terras met uitzicht over het water.

  • Je kunt binnen een tafel reserveren via de website en tijdens openingstijden ook telefonisch via 077 467 77 77.
  • Reserveren voor buiten is niet mogelijk.
  • Bij binnenkomst vragen wij iedereen hun handen te desinfecteren.
  • Schuiven met meubilair is niet toegestaan.
  • Blijf thuis als je klachten hebt die kunnen wijzen op corona, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging of koorts.

Lunch & borrel

FEC Bar & Balls is het hart van het Fun & Entertainment Center Sevenum. Dit is de plek waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje of waar je met een cocktail in je hand lekker kunt ontspannen op ons prachtige terras met uitzicht over het water.

Bij FEC Bar & Balls komen vrienden samen voorafgaand aan een leuke activiteit, verzamelen families voor het diner bij ABC Restaurant Sevenum en wachten ouders onder het genot van een lekkere kop koffie tot de kids zijn uitgespeeld. Nog geen zin om naar huis te gaan? Dan is FEC Bar & Balls dé plek om de avond of dag samen af te sluiten.


Zomer programma & evenementen

Van 5 juli tot en met 22 augustus worden er bij FEC Bar & Balls verschillende evenementen georganiseerd. Kom iedere zaterdag heerlijk genieten tijdens Sunny Saturday of kom gezellig langs op zondag om Formule 1 te kijken op groot scherm. De Rodeo Night, Quiz Nights of Mediterrane Avond bezoeken is ook zeker de moeite waard!

Vrienden borrelen bij FEC Bar & Balls

Voor de sportliefhebber

Voor de echte sportliefhebbers is een bezoek aan FEC Bar & Balls zeker de moeite waard. Wil jij geen wedstrijd missen en onder het genot van een borrel en een bite live sport kijken? We zenden op meerdere schermen bijna alle grote sportevenementen uit zoals Formule 1, de Tour de France, het EK & WK voetbal en de Olympische Spelen.

Zakelijk uitje FEC Sevenum

Reguliere openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12.00 - 17.00 uur
Donderdag 12.00 - 17.00 uur
Vrijdag Vanaf 12.00 uur
Zaterdag Vanaf 12.00 uur
Zondag Vanaf 12.00 uur
Terug