FEC Sevenum De Schatberg Vacatures

Bar & Balls


Tijdelijk gesloten

Uiteraard volgen ook wij de adviezen en richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Dat betekend voor nu helaas dat Bar & Balls tijdelijk gesloten zal zijn tot nader bericht.

Wij zien jullie graag weer terug zodra de omstandigheden dit toelaten. Tot die tijd: zorg goed voor jezelf én elkaar! 


Lunch & borrel

FEC Bar & Balls is het hart van het Fun & Entertainment Center Sevenum. Dit is de plek waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje of waar je met een cocktail in je hand lekker kunt ontspannen op ons prachtige terras met uitzicht over het water.

Bij FEC Bar & Balls komen vrienden samen voorafgaand aan een leuke activiteit, verzamelen families voor het diner bij ABC Restaurant Sevenum en wachten ouders onder het genot van een lekkere kop koffie tot de kids zijn uitgespeeld. Nog geen zin om naar huis te gaan? Dan is FEC Bar & Balls dé plek om de avond of dag samen af te sluiten.


Voor de sportliefhebber

Voor de echte sportliefhebbers is een bezoek aan FEC Bar & Balls zeker de moeite waard. Wil jij geen wedstrijd missen en onder het genot van een borrel en een bite live sport kijken? We zenden op meerdere schermen bijna alle grote sportevenementen uit zoals Formule 1, de Tour de France, het EK & WK voetbal en de Olympische Spelen.

Zakelijk uitje FEC Sevenum

Reguliere openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Terug