FEC Sevenum De Schatberg Vacatures

FEC Bar & Balls


Belangrijke mededeling

Iedereen is weer van harte welkom om te komen lunchen of borrelen. Dit kan binnen of op ons spiksplinternieuwe terras met uitzicht over het water.

  • Je kunt voor binnen en buiten uitsluitend een tafel reserveren bij aankomst.
  • Bij binnenkomst vragen wij iedereen hun handen te desinfecteren.
  • Tevens worden gezondheidsvragen gesteld en vragen we om NAW gegevens in te vullen i.v.m. eventueel bron- en contactonderzoek.
  • Schuiven met meubilair is niet toegestaan.
  • Instructies van onze medewerkers dienen ten alle tijden opgevolgd te worden. 
  • Blijf thuis als je klachten hebt die kunnen wijzen op corona, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging of koorts.

Lunch & borrel

FEC Bar & Balls is het hart van het Fun & Entertainment Center Sevenum. Dit is de plek waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje of waar je met een cocktail in je hand lekker kunt ontspannen op ons prachtige terras met uitzicht over het water.

Bij FEC Bar & Balls komen vrienden samen voorafgaand aan een leuke activiteit, verzamelen families voor het diner bij ABC Restaurant Sevenum en wachten ouders onder het genot van een lekkere kop koffie tot de kids zijn uitgespeeld. Nog geen zin om naar huis te gaan? Dan is FEC Bar & Balls dé plek om de avond of dag samen af te sluiten.


Voor de sportliefhebber

Voor de echte sportliefhebbers is een bezoek aan FEC Bar & Balls zeker de moeite waard. Wil jij geen wedstrijd missen en onder het genot van een borrel en een bite live sport kijken? We zenden op meerdere schermen bijna alle grote sportevenementen uit zoals Formule 1, de Tour de France, het EK & WK voetbal en de Olympische Spelen.

Zakelijk uitje FEC Sevenum

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Vanaf 13.30 uur
Donderdag Gesloten
Vrijdag Vanaf 13.30 uur
Zaterdag vanaf 11.00 uur
Zondag vanaf 11.00 uur
Terug