FEC Bar & Balls


Belangrijke mededeling

Op maandag 1 juni 2020 gaan we vanaf 12.00 uur proefdraaien voor de heropening van FEC Bar & Balls. Iedereen is van harte welkom om te komen borrelen. Dit kan binnen of op ons spiksplinternieuwe terras met uitzicht over het water.

Vanaf 3 juni gaat FEC Bar & Balls officieel weer open, maar wel met een aantal aanpassingen:

  • Reserveren voor binnen is verplicht. Reserveren kan online via de website en tijdens openingstijden ook telefonisch via 077 467 77 77.
  • Reserveren voor buiten is niet mogelijk.
  • Je kunt reserveren voor maximaal 4 personen
  • Heb je geen reservering, maar is er wel nog plek, dan reserveren we een tafel voor je ter plaatse.
  • Bij binnenkomst doen we een gezondheidscheck. Eén van onze medewerkers voert dan een gesprek met jou en je gezin over eventuele gezondheidsklachten.
  • Bij binnenkomst vragen wij iedereen hun handen te desinfecteren.
  • Schuiven met meubilair is niet toegestaan.

FEC Bar & Balls is het hart van het Fun & Entertainment Center Sevenum. Dit is de plek waar vrienden samenkomen voorafgaand aan een leuke activiteit, waar families verzamelen voor het diner bij ABC Restaurant Sevenum of waar ouders onder het genot van een lekkere kop koffie kunnen wachten tot de kids zijn uitgespeeld. Nog geen zin om naar huis te gaan? Dan is FEC Bar & Balls de plek om de avond of dag samen af te sluiten.

Ook voor de echte sportliefhebbers is een bezoek aan FEC Bar & Balls de moeite waard. Wil jij geen wedstrijd missen en onder het genot van een borrel en een bite live eredivisie wedstrijden kijken? We zenden op meerdere schermen bijna alle grote sportevenementen uit zoals de Tour de France, het EK & WK voetbal en de Olympische Spelen.

Vrienden borrelen bij FEC Bar & Balls

Openingstijden v.a. 3 juni

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12.00 - 17.00 uur
Donderdag 12.00 - 17.00 uur
Vrijdag Vanaf 12.00 uur
Zaterdag Vanaf 12.00 uur
Zondag Vanaf 12.00 uur
Terug