FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Stap voor stap weer open!

Het nieuwe FEC

Na de alles verwoestende brand is het lange tijd stil gebleven, omdat we zelf ook nog geen antwoord hadden op veel vragen. We kunnen jullie nu gelukkig meer vertellen over hoe FEC Sevenum er in de toekomst uit zal gaan zien.

Het ABC Restaurant is sinds februari 2023 weer geopend. Ook de (hyper)bowlingbanen en de lasergame arena zijn sinds juli weer open. De schade aan The Portal Action House en Mattel Play! Sevenum is zo groot, dat we tot het verdrietige besluit zijn gekomen dat het opnieuw opbouwen en heropenen van deze activiteiten onmogelijk is. Deze activiteiten keren dus niet terug en zijn permanent gesloten.

In het najaar van 2023 worden er twee nieuwe activiteiten toegevoegd aan FEC Sevenum. Vanaf dan ervaar je bij ons de sensatie van minigolf in een uniek Amerikaans thema. Er komen verschillende banen, met allemaal een eigen toffe uitstraling en met verschillende niveaus van moeilijkheid. Bij deze American Golf maak je een heuse roadtrip door de States. Daarnaast kun je vanaf oktober een interactieve escape experience beleven in onze X-Cubes. De X-Cube is een ruimte gevuld met technische snufjes, licht- en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen! In de X-Cube ervaart jong en oud Escape Games op een nieuwe manier.


Volg de ontwikkelingen

Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Daar zullen we alle updates delen. Houd deze dus goed in de gaten.

Terug