FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures
The Portal Lasergame

Lasergame


Back in action!

Het lasergame-avontuur in FEC Sevenum is een opwindende en meeslepende ervaring voor alle liefhebbers van actie en avontuur. Het is een activiteit die garant staat voor adrenaline en plezier en is geschikt voor jong en oud! 

The Portal Lasergame

Bepaal je strategie en versla je vrienden!

De lasergame-arena van FEC Sevenum is speciaal ontworpen om spelers volledig onder te dompelen in een spannende en uitdagende omgeving. De arena is ruim en opgedeeld in verschillende zones met verschillende obstakels, schuilplaatsen en doelwitten. Deze opstelling creëert een omgeving die je hart sneller doet kloppen en je strategisch denkvermogen test. 

Bij het betreden van de arena krijgen spelers een lasergun en een vest met sensoren. Deze sensoren registreren wanneer je wordt geraakt door een laserstraal en bepalen je score. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen door tegenstanders te raken en zelf niet geraakt te worden. 

De laserguns zijn uitgerust met licht- en geluidseffecten die de ervaring nog intenser maken. Het geluid van schoten en de verlichting in de arena dragen bij aan de adrenaline en de spanning tijdens het spel.

Veiligheid

FEC Sevenum zorgt voor een veilige omgeving door ervoor te zorgen dat alle spelers goed geïnstrueerd worden over de regels en veiligheidsvoorschriften. Er is ook toezicht van ervaren medewerkers om de veiligheid te waarborgen en eventuele vragen of problemen te behandelen. 

Direct reserveren

Openingstijden

Terug