FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures
Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum


Een unieke (speel)ervaring

Bij Mattel Play! Sevenum staat samen spelen, leren en ontdekken centraal. In deze unieke binnenspeeltuin met 8 attracties kunnen kinderen zich urenlang vermaken in de werelden van hun favoriete TV-helden!

Zet een helm op en bouw als Bob de Bouwer™ of dans in een schitterende tutu als Angelina Ballerina™. Ben een held als Brandweerman Sam™ of bezoek Thomas de Stoomlocomotief™ op het eiland Sodor.

Schoolreisje FEC Sevenum

In de 8 verschillende belevingswerelden kunnen ouders en kinderen samen spelen en genieten van een kostbare tijd met elkaar. Ben samen creatief en wie weet schuilt er in jou, als ouder, ook een heuse brandweerman of prima-ballerina! Ontdek samen de wereld van Mega Bloks™ en Mega Construx™ waar je de mooiste creaties kunt bouwen met grote of kleine bouwstenen. Trek een paar rolschaatsen aan en maak een pirouette of andere move in de unieke Roller Disco of ga klimmen en klauteren in de Soft Play binnenspeeltuin.


Kinderen spelen bij Mattel Play! Sevenum

Bij regen en zonneschijn

Weer of geen weer, bij Mattel Play! Sevenum kun je altijd komen spelen. Bij warm weer is het lekker koel door onze airconditioning en bij regen of koud weer kun je droog en warm binnen spelen. Er is dus geen excuus om niet te komen spelen bij jouw favoriete TV-helden!


Eten en drinken

Van al dat spelen krijg je honger! Mattel Play! Sevenum beschikt over een afhaal counter waar je terecht kan voor een klein hapje en een drankje. 

Heb je allergieën? Dan is het toegestaan om eigen eten mee te nemen. Wil je iets van de kaart eten? Laat even weten om welke allergie het gaat, zodat ons keukenteam mee kan denken.

Het nuttigen van eigen consumpties is binnen Mattel Play! Sevenum niet toegestaan, met uitzondering van babyvoeding. 

Praktisch! De keuken is iedere dag geopend en sluit drie kwartier voor sluitingstijd.


Cadeaubon

Soms is het lastig om een origineel cadeau te verzinnen. Vooral iets waar je zowel ouders als de jarige blij mee maakt. Hoe leuk is het dan om een unieke belevenis cadeau te doen want een Mattel Play! cadeaubon valt bij iedereen in de smaak. De bon kan als toegangsticket gebruikt worden, maar geldt ook als betalingsmiddel voor de giftshop! Bestel je cadeaubon hier.


Thomas & Friends © 2020 Gullane (Thomas) Limited 2020 – Fireman Sam © 2020 Prism Art & Design Limited – Bob the Builder © 2020 HIT Entertainment Limited and Keith Chapman – Angelina Ballerina © 2020 HIT Entertainment Limited – Mega Bloks © 2020 MEGA Brands, Inc. – Mattel Play! Sevenum © 2020 Mattel. All Rights Reserved.

Direct reserveren

Openingstijden

Terug