FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacancies
Mattel Play! Sevenum

Vanwege een brand bij het Fun & Entertainment Center op zaterdag 5 november zijn wij gesloten tot nader bericht

Reserve immediately
Brandweerman Sam
Mattel Play! Sevenum

Altijd iets te beleven!

In de verschillende belevingswerelden kunnen ouders en kinderen samen spelen en genieten van een kostbare tijd met elkaar.

Ben samen creatief en wie weet schuilt er in jou, als ouder, ook een heuse brandweerman of prima-ballerina! Ontdek samen de wereld van Mega Bloks™ en Mega Construx™ waar je de mooiste creaties kunt bouwen met grote of kleine bouwstenen. Trek een paar rolschaatsen aan en maak een pirouette of andere move in de unieke Roller Disco of ga klimmen en klauteren in de Soft Play binnenspeeltuin.

Scoop Bob de Bouwer

Ontdek de verschillende werelden van Mattel Play! Sevenum

Angelina Ballerina™

Angelina Muizeling wil heel graag een ballerina worden. Ze vindt haar balletlessen geweldig en doet erg haar best om te zorgen voor mooie optredens. Dans jij ook zo graag? Kom oefenen in dezelfde balletstudio als Angelina!

Bekijk meer

Bob de Bouwer™

Kunnen wij het maken? Nou en of! Kom jij
Bob de Bouwer™ en zijn team helpen met hun bouwprojecten? Kom langs, pak je bouwhelm en maak deel uit van het team!

Bekijk meer

Brandweerman Sam™

In de wereld van Brandweerman Sam™ is ontzettend veel te doen en te beleven. Blus een brand, leer knopen leggen of sjees van de glijbaan. Pak je helm, spring in Jupiter de brandweerauto en ga op avontuur!

Bekijk meer

Thomas & Friends™

Thomas is een vrolijk locomotiefje dat nogal eens in de problemen komt omdat hij graag dingen doet die hij beter aan grotere locomotieven kan overlaten. Maar Thomas werkt hard en wil altijd nuttig zijn. Kom jij hem helpen op het eiland Sodor?!

Bekijk meer

De wereld van MEGA™

In het MEGA BLOKS™ zwembad kun je spelen met gekleurde, grote blokken. De meer ervaren bouwers kunnen zich in de MEGA CONSTRUX™ zone uren vermaken met het bouwen van meer uitdagende constructies.

Bekijk meer
schoolreis-ideeën

Roller Disco & Softplay

Klimmen, klauteren én glijden doe je in de Softplay binnenspeeltuin. Nog niet uitgespeeld? Trek de rolschaatsen aan en oefen een pirouette in de Roller Disco van Mattel Play!

Bekijk meer

Sta je al te springen om te komen spelen in onze 8 speelwerelden?

Reserve immediately

Het hele jaar door speelplezier!

Weer of geen weer, bij Mattel Play! Sevenum kun je altijd komen spelen. Bij warm weer is het lekker koel door onze airconditioning en bij regen of koud weer kun je droog en warm binnen spelen. Er is dus geen excuus om niet te komen spelen bij jouw favoriete TV-helden!

Reserve immediately
De Dikke Controleur

Rates

Opening hours

Opening hours

Thomas de Stoomlocomotief

Eten & drinken

Al dat spelen, klimmen en klauteren maakt natuurlijk hongerig. Ook op dat gebied ben je bij FEC Sevenum helemaal aan het juiste adres! Sluit een lekkere middag ravotten af met een snack en een glaasje fris bij Bar & Balls, of eet alles wat je lekker vindt bij het ABC Restaurant. Keuze genoeg!

Bekijk de menukaart

Schoolreisjes & kinderfeestjes

FEC Sevenum is samen met De Schatberg een ideale locatie om een geweldig kinderfeestje te vieren! Op Midden Peelweg 5 & 7 is zo veel te beleven dat ook een schoolreisje tot de mogelijkheden behoort!

Er zijn tal van mogelijkheden. De keuze in activiteiten is reuze en voor iedere leeftijd is er genoeg te doen. Denk bijvoorbeeld aan zwemmen, lasergamen, knutselen, freerunnen, dansen, bowlen en nog veel meer…

Het feestje traditioneel afsluiten met frietjes en een snack? Of liever gaan eten bij ABC Restaurant Sevenum? Dat behoort ook tot de mogelijkheden!

Neem contact op voor de mogelijkheden.

077 – 467 7777 info@fecsevenum.nl
Angelina Ballerina

Meet & Greets en andere speciale evenementen

Ontmoet jouw favoriete karakter en geen een high five en ga samen op de foto! Of bezoek een van de speciale evenementen die we door het jaar heen organiseren en beleef een fantastische dag!

Giftshop

Koop na het spelen een mooi aandenken aan Mattel Play! in onze giftshop. Zo kun je thuis lekker verder spelen en word je er regelmatig aan herinnerd nog eens terug te komen naar Mattel Play!

Cadeaubon

Soms is het lastig om een origineel cadeau te verzinnen. Iets waar je zowel ouders als de jarige blij mee maakt. Hoe leuk is het dan om een unieke belevenis cadeau te doen!

Order your gift voucher
Penny
Wendy

Contact gegevens

Mattel Play! Sevenum
Middenpeelweg 7
5975MZ Sevenum

At the moment it is very busy at the Customer Service, so we appreciate it if you email us your question. This way we can avoid long waiting times over the phone. We usually answer emails within one day.
Marco
Back