Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum


Belangrijke mededeling

Mattel Play! is weer open, maar wel met een aantal aanpassingen:

  • Reserveren is vanaf nu verplicht. Dit kan alleen online via de website.
  • Je reserveert voor 2 uur speeltijd.
  • Je kunt alleen per gezin/huishouden reserveren met een max. van 5 personen en er mogen max. 2 volwassenen per reservering mee naar binnen.
  • Heb je geen reservering, maar is er wel nog plek, dan plaatsen we een reservering ter plaatse.
  • De Rollerdisco is tijdelijk buiten gebruik.
  • Betalen doe je bij aankomst.
  • Blijf thuis als je klachten hebt die kunnen wijzen op corona, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging of koorts.

Bij Mattel Play! Sevenum staat samen spelen, leren en ontdekken centraal. In deze unieke binnenspeeltuin kunnen kinderen zich urenlang vermaken in de werelden van hun favoriete TV-helden! Zet een helm op en bouw als Bob de Bouwer™ of dans in een schitterende tutu als Angelina Ballerina™. Ben een held als Brandweerman Sam™ of bezoek Thomas de Stoomlocomotief™ op het eiland Sodor.

In de verschillende belevingswerelden kunnen ouders en kinderen samen spelen en genieten van een kostbare tijd met elkaar. Ben samen creatief en wie weet schuilt er in jou, als ouder, ook een heuse brandweerman of prima-ballerina! Ontdek samen de wereld van Mega Bloks™ en Mega Construx™ waar je de mooiste creaties kunt bouwen met grote of kleine bouwstenen. Of trek een paar rolschaatsen aan en maak een pirouette of andere move in de unieke Roller Disco van Mattel Play! Sevenum.

Weer of geen weer, bij Mattel Play! Sevenum kun je altijd komen spelen. Bij warm weer is het lekker koel door onze airconditioning en bij regen of koud weer kun je droog en warm binnen spelen. Er is dus geen excuus om niet te komen spelen bij jouw favoriete TV-helden!

Kinderen spelen bij Mattel Play! Sevenum

Al dat spelen kost natuurlijk veel energie en daarom hebben wij een selfservice corner om de (lekkere) honger te stillen. Zelf eten meenemen is niet toegestaan. Geniet van een kleine lunch, koffie met wat lekkers of een verfrissend drankje tegen de dorst. Eten en drinken kan ook in het naast Mattel Play! gelegen FEC Bar & Balls.

Maak jouw dagje uit compleet met een diner bij ABC Restaurant Sevenum. Zijn jouw kids ouder dan 8 jaar en echte sportieve waaghalzen? Breng dan ook eens een bezoek aan The Portal Action House.

Cadeaubon

Soms is het lastig om een origineel cadeau te verzinnen. Iets waar je zowel ouders als de jarige blij mee maakt. Hoe leuk is het dan om een unieke belevenis cadeau te doen! Want een Mattel Play! cadeaubon valt bij iedereen in de smaak. De bon kan als toegangsticket gebruikt worden, maar geldt ook als betalingsmiddel voor de giftshop! Bestel je cadeaubon hier.

Thomas & Friends © 2020 Gullane (Thomas) Limited 2020 – Fireman Sam © 2020 Prism Art & Design Limited – Bob the Builder © 2020 HIT Entertainment Limited and Keith Chapman – Angelina Ballerina © 2020 HIT Entertainment Limited – Mega Bloks © 2020 MEGA Brands, Inc. – Mattel Play! Sevenum © 2020 Mattel. All Rights Reserved.

Direct reserveren

Openingstijden

Maandag 10.00 - 17.30 uur
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.30 uur
Zondag 10.00 - 17.30 uur

Deals

Tijdelijk niet beschikbaar
Volwassenen: € 27,- p.p.
Mattel Play! & ABC Brunch

Mattel Play! & ABC Brunch

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 14,75 p.p.
Kidsparty: Mattel Play! arrangement

Kidsparty: Mattel Play! arrangement

Terug