Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum

Belangrijke mededeling

In verband met de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus is Mattel Play! gesloten tot minimaal 6 april.

Houd onze social media kanalen en website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.


Bij Mattel Play! Sevenum staat samen spelen, leren en ontdekken centraal. In deze unieke binnenspeeltuin kunnen kinderen zich urenlang vermaken in de werelden van hun favoriete TV-helden! Zet een helm op en bouw als Bob de Bouwer™ of dans in een schitterende tutu als Angelina Ballerina™. Ben een held als Brandweerman Sam™ of bezoek Thomas de Stoomlocomotief™ op het eiland Sodor.

In de verschillende belevingswerelden kunnen ouders en kinderen samen spelen en genieten van een kostbare tijd met elkaar. Ben samen creatief en wie weet schuilt er in jou, als ouder, ook een heuse brandweerman of prima-ballerina! Ontdek samen de wereld van Mega Bloks™ en Mega Construx™ waar je de mooiste creaties kunt bouwen met grote of kleine bouwstenen. Of trek een paar rolschaatsen aan en maak een pirouette of andere move in de unieke Roller Disco van Mattel Play! Sevenum.

Weer of geen weer, bij Mattel Play! Sevenum kun je altijd komen spelen. Bij warm weer is het lekker koel door onze airconditioning en bij regen of koud weer kun je droog en warm binnen spelen. Er is dus geen excuus om niet te komen spelen bij jouw favoriete TV-helden!

Kinderen spelen bij Mattel Play! Sevenum

Al dat spelen kost natuurlijk veel energie en daarom hebben wij een selfservice corner om de (lekkere) honger te stillen. Zelf eten meenemen is niet toegestaan. Geniet van een heerlijke lunch, koffie met gebak of een verfrissend drankje tegen de dorst. Bekijk hier de menukaart.

Maak jouw dagje uit compleet met een diner bij ABC Restaurant Sevenum. Zijn jouw kids ouder dan 8 jaar en echte sportieve waaghalzen? Breng dan ook eens een bezoek aan The Portal Action House.

Prikkelarme Middag

De prikkelarme middag die op 2 april zou plaatsvinden bij Mattel Play! wordt in verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus verplaatst naar een andere datum. Deze wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Deze middag gaan de werelden van Brandweerman Sam™, Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™ en Thomas de Stoomlocomotief™ speciaal open voor kinderen met bijvoorbeeld autisme, epilepsie of een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Cadeaubon

Soms is het lastig om een origineel cadeau te verzinnen. Iets waar je zowel ouders als de jarige blij mee maakt. Hoe leuk is het dan om een unieke belevenis cadeau te doen! Want een Mattel Play! cadeaubon valt bij iedereen in de smaak. De bon kan als toegangsticket gebruikt worden, maar geldt ook als betalingsmiddel voor de giftshop! Bestel je cadeaubon hier.

Thomas & Friends © 2020 Gullane (Thomas) Limited 2020 – Fireman Sam © 2020 Prism Art & Design Limited – Bob the Builder © 2020 HIT Entertainment Limited and Keith Chapman – Angelina Ballerina © 2020 HIT Entertainment Limited – Mega Bloks © 2020 MEGA Brands, Inc. – Mattel Play! Sevenum © 2020 Mattel. All Rights Reserved.

Direct reserveren

Tijdelijke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Deals

Tijdelijk niet beschikbaar
Volwassenen: € 27,- p.p.
Mattel Play! & ABC Brunch

Mattel Play! & ABC Brunch

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 14,75 p.p.
Kidsparty: Mattel Play! arrangement

Kidsparty: Mattel Play! arrangement

Terug