FEC Sevenum De Schatberg Vacatures

Nog meer eten & drinken


Maatregelen vanaf 25 september

Helaas ontkomen we er niet aan om controles uit te voeren. We hebben ons uiterste best gedaan, verschillende mogelijkheden onderzocht en ideeën voorgelegd om zonder coronatoegangsbewijs te kunnen werken. Onze voorkeur ging uit naar de ‘oude’ 1,5 m maatregel, maar helaas volstaat dit beleid (dat we al 1,5 jaar voeren en door de overheid als ‘strenger’ gekenmerkt wordt) niet meer.  

Het besluit vanuit de overheid staat vast. Dat vinden we uitermate vervelend voor jullie (onze gasten) maar ook voor onze medewerkers, echter worden we in een hoek gedreven en is controleren de enige mogelijkheid om onze deuren open te houden.

Op ons Lounge Terras is een coronatoegangsbewijs NIET nodig. 


Serre Restaurant

Laat je culinair verrassen met een etentje in het Serre Restaurant op De Schatberg. Hier geniet je niet alleen van een heerlijk diner, maar ook van een prachtig uitzicht over het water.

Op onze kaart vind je allerlei seizoensgebonden gerechten die bereid worden met verschillende streekproducten. Omdat we met seizoensgebonden producten werken veranderd onze menukaart drie keer per jaar. In bepaalde seizoenen bieden we ook verschillende speciale kaarten aan met bijvoorbeeld asperge-, mossel- of wildgerechten.

Wij verzoeken je vriendelijk om van te voren te reserveren. Dit kan telefonisch via 077 – 467 7777.


De Plaza

In De Plaza kun je de hele dag terecht voor een kop koffie met een vers stuk Limburgse vlaai, een borrel en een bite of voor een heerlijke lunch of compleet diner.

Ontbijt

Start je dag vol energie met een lekker ontbijtje. Je kunt de gehele week (op reservering) genieten van een uitgebreid ontbijt dat bestaat uit diverse harde en zachte broodjes, verschillende vleeswaren, kaas, zoet beleg, een gekookt eitje, yoghurt en uiteraard ook koffie, thee, melk & jus d’orange.

Tip: Maak er een extra luxe ontbijt van met roerei en spek voor maar € 2,- p.p. extra!

Reserveren voor een ontbijt is verplicht. Je dient dit minimaal één dag van te voren te doen via 077 – 467 7777.

Lunch

Lunchen kan normaliter tussen 11.00 en 17.00 uur. Je kunt kiezen uit verschillende warme en koude gerechten. Zin in een rustiek broodje met carpaccio? Of liever een maaltijdsalade of uitsmijter? Zelfs pizza’s staan op onze kaart!

Tip: Een van de grote favoriete is onze Megatosti De Schatberg, deze is zeker het proberen waard!

Wij verzoeken je vriendelijk om van te voren te reserveren Dit kan door te bellen naar 077 – 467 7777.

Diner

In De Plaza kun je ook prima dineren. Start met een lekker soepje of kies één van onze voorgerechten. Als hoofdgerecht kun je kiezen uit allerlei uitgebreide plateservice-gerechten. Dit zijn complete maaltijden die op één bord worden geserveerd. Als afsluiter een lekkere coupe ijs? Of ga je voor een speciale koffie?

De keuken is normaliter geopend tot 20.00 uur.

Reserveren? Dat kan telefonisch via 077 467 7777.


Ook mogelijk…

Buffetten – tijdelijk niet mogelijk
Ontbijt – Brunch – Lunch – Diner

Voor een overheerlijk warm en koud buffet ben je bij De Schatberg aan het juiste adres. Voor iedere gelegenheid en al vanaf 10 personen kunnen wij een compleet buffet verzorgen.

Enkele mogelijkheden:

  • Ontbijtbuffet (v.a. 15 personen)
  • Brunchbuffet (v.a. 20 personen)
  • Luxe Lunch (v.a. 15 personen)
  • Broodjes Lunch (v.a. 10 personen)
  • Schnitzelbuffet (v.a. 10 personen)
  • Vlees & Vis Buffet (v.a. 10 personen)
  • Peelbuffet (v.a. 20 personen)

Meer informatie?

Of ben je benieuwd naar alle andere mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hoi, mijn naam is Michelle

Heb je een vraag? Of wil je reserveren? Ik help je graag!

Terug