FEC Sevenum De Schatberg Vacatures
The Portal Action House

Action House

Aangepaste maatregelen

The Portal Action House blijft open voor de leeftijden 8 t/m 17 jaar, maar wel met een aantal aanpassingen:

 • We zijn open voor kinderen van 8 t/m 17 jaar. Helaas mogen we volwassenen niet toelaten tot de levels. In FEC bar & Balls kunnen zij wel plaatsnemen. Maximaal aantal toegestaan is 30 personen.
 • De horeca gelegenheden zijn gesloten. Het nuttigen van (zelf meegenomen) drank en etenswaar is niet toegestaan.
 • Houd tijdens het wachten ook de basisregels zoals opgesteld door rijksoverheid in acht. Ons advies is om kinderen zoveel mogelijk te brengen en halen.
 • Reserveren is verplicht. Dit kan alleen online via de website.
 • Heb je geen reservering, maar is er wel nog plek, dan plaatsen we een reservering ter plaatse.
 • Blijf thuis als je klachten hebt die kunnen wijzen op corona, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging of koorts.

Portal abonnement?

Zoals eerder bekend gemaakt worden alle abonnementen van The Portal Action House verlengd met de periode waarin we gesloten waren. Dat betekent voor nu het volgende:

 • De abonnementen van 18 jaar en ouder blijven bevroren.

Enter The Portal

The Portal Action House is een fysieke gamewereld die bestaat uit 3 uitdagende levels. Stap via The Portal in deze wereld en waag je aan verschillende sportieve uitdagingen.

Laat je vetste skills zien op de freerunbaan in level 1 en eindig met een salto in de foampit. Oefen je vetste tricks op tal van trampolines in level 2. Of race over de pumptrack met een step of BMX fiets in level 3!

The Portal Action House is dus dé plek om je vetste freerun of trampoline skills te oefenen en te verbeteren. Daarnaast is het een super toffe hangout spot voor tieners en jongvolwassenen waar ze samen kunnen chillen én tegelijkertijd sportief bezig zijn.

Jumpen in The Portal Action House

Nog geen 8 jaar, maar wel jumpen?

Zijn jouw kinderen nog geen 8 jaar, maar willen ze toch heel graag een keer komen springen bij The Portal Action House? Dat kan!

Speciaal voor alle kleine waaghalzen organiseren we op 3 momenten in oktober een Junior Jump! We zijn dan exclusief geopend voor kids van 4 t/m 7 jaar en hun ouders of begeleiders.


Kinderfeestjes

Hoe stoer is het om jouw verjaardag te vieren bij The Portal Action House!? Er zijn verschillende mogelijkheden om hier met je vrienden een feestje te bouwen. Je kunt kiezen voor een compleet arrangement, maar je kunt ook zelf een feestje samenstellen met The Portal Action House als één van de activiteiten.

Monsteroid Arrangement
€ 22,50 per kind
€ 17,50 per volwassene

Dit arrangement is mogelijk op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en bestaat uit:

Shredbull Arrangement
€ 14,50 per kind

Dit arrangement is mogelijk op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en bestaat uit:

Kinderfeestje zelf samenstellen
Al vanaf € 13,50 per kind

Bij het samenstellen van een kinderfeestje begin je bij de basis. Dit zijn pakketten waarbij je alvast kiest wat jullie gaan eten. Je hebt de keuze uit friet, pizza’s, pannenkoeken of eten bij ABC.

Je vult het eet-pakket later aan met activiteiten (minimaal 1) zoals bijvoorbeeld The Portal Action House.

Kinderfeestje Portal


Level 1

In level 1 sta je oog in oog met een uitdagende freerunbaan. Dit is het territorium van de kwaadaardige haai Browzer. Spring door middel van flips en vaults over de obstakels, klim als een ware ninja langs de muur en eindig met een salto in de foampit.

Praktisch!
Dit level betreed je met blote voeten of sokken.

Level 2

In level 2 kun je de vetste sprongen oefenen op verschillende trampolines. De slechte baas Monsteroid zal hier een oogje in het zeil houden. Zolang jij blijft springen en toffe tricks laat zien ben je safe! De trampolines lenen zich voor trucs voor ervaren en onervaren springers. Leef je uit!

Praktisch!
Dit level betreed je met blote voeten of sokken.

Level 3

In level 3 vind je een heuse pumptrack! Iedereen die van Urban Sports houdt weet waar we het over hebben. Je kunt hier met een BMX of skateboard door de bochten schieten en over bulten springen.

Praktisch!
Dit level betreed je met dicht en stevig schoeisel. Slippers of sandalen zijn niet toegestaan!
Een helm is verplicht en wordt ten strengste aangeraden. Helmen zijn kosteloos te verkrijgen.


FEC Bar & Balls

Voor een kop koffie met gebak of een heerlijke lunch kun je terecht bij het naastliggende FEC Bar & Balls. Ouders of begeleiders kunnen tevens hier wachten totdat de kids The Portal Action House hebben uitgespeeld.

Cadeaubon

Vind jij het lastig om een origineel cadeau te geven aan een tiener? Geef dan een unieke belevenis cadeau! Je kunt kiezen uit entree The Portal Action House of een Browzer Card.


Background Story

Je bevindt je in het huis van de familie Johnson, maar er is iets raars aan de hand. Het huis ziet er al jaren verlaten uit. De slaapkamers van de kinderen vertellen jou dat ze erg van gamen hielden.

Wat blijkt? De kinderen Amy, Max en Landon hadden contact met Prinses Reya uit de virtuele wereld. Ze is in gevaar! Toen Amy, Max en Landon haar wilden helpen zijn ze zelf aangevallen door de E’s (Evils) uit het bitversum. Naast Prinses Reya hebben ze nu ook de Johnson kinderen gekidnapt en langzaam verandert hun huis in pixels. Maar jij kunt ze redden!


Belangrijk

Meedoen aan de activiteiten bij The Portal Action House doe je vrijwillig en volledig op eigen risico. Er zijn strikte regels en voorschriften voor jouw eigen veiligheid én de veiligheid van anderen. Wij verwachten dan ook dat iedereen onze instructies en veiligheidsregels altijd opvolgt!

 • Bekijk hier onze gamerules voor fair play.
 • Bekijk hier de belangrijkste veiligheidsvoorschriften.
 • Voor elke bezoeker dient er een veiligheidsdocument ingevuld te worden. Onder de 18 jaar is er een handtekening nodig van een ouder/verzorger. Download dit document hier en neem het mee naar The Portal. Waivers worden één kalenderjaar bewaard en mogen hergebruikt worden bij terugkerende bezoeken.
Direct reserveren

Reguliere openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 14.00 - 20.00 uur
Donderdag Gesloten
Vrijdag 14.00 - 20.00 uur
Zaterdag 11.00 - 20.00 uur
Zondag 11.00 - 18.00 uur

Deals

€ 16,75
Hit & Run (8+)

Hit & Run (8+)

€ 8,-
Evening Hit & Run (8+)

Evening Hit & Run (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 10,-
Zondagdeal (8+)

Zondagdeal (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 10,00
Privé: Full Portal Experience (8+)

Privé: Full Portal Experience (8+)

Terug