FEC Sevenum De Schatberg Vacatures
The Portal Lasergame

Lasergame


Maatregelen
  • Je dient in het bezit te zijn van een geldige QR-code;
  • Bij het verplaatsen binnen The Portal is het dragen van een mondkapje verplicht;
  • Daarnaast zijn de basisregels van het RIVM van toepassing zoals het houden van 1,5 meter afstand.

The Portal Lasergame is een spannende lasergame arena van twee verdiepingen inclusief blacklights en verschillende licht- en geluidseffecten. Voordat je de arena betreedt sta je oog in oog met je tegenstanders en krijg je een uitgebreide instructie. Vervolgens barst de strijd los. 3, 2, 1 FIRE!

Gewapend met een ultramodern Lasermaxx lasergun en -vest sluip je door de nauwe gangen op zoek naar je tegenstanders. Verplaats je van de begane grond naar de bovenverdieping of verschuil je daartussenin. Kies de beste strategie en wie weet wordt jij de nummer 1 met de meeste hits.

Na het spel ontvang je een eigen scoreformulier hierop wordt zowel een teamscore als individuele score gepresenteerd. Door wie ben jij het meest geraakt en hoeveel calorieën ben je verloren in de strijd?

Groepen kunnen i.v.m. corona met maximaal 17 personen tegelijk strijden.

Lasergamen bij FEC Sevenum

Kinderfeestjes met lasergamen

Racoxx arrangement
€ 18,50 per kind
Browzer arrangement
€ 22,50 per kind
Multishooter deal

Background Story

Dr. Racoxx is een wasbeer, ook wel te herkennen aan zijn zwarte masker en geringde staart. Dr. Racoxx heeft zich verstopt in zijn lab in Level XX en is hier een virus aan het creëren wat hij over de hele wereld wil verspreiden. Levensgevaarlijk! Val binnen bij Dr. Racoxx en ga de strijd met hem aan zodat het virus niet verder verspreid wordt!


Lasergame competitie

Let op: De Lasergame competitie kan i.v.m. corona tijdelijk niet plaatsvinden.

Wist je dat lasergamen de ultieme manier is om beweging, spanning en plezier te combineren? Daarom hebben we voor jou en je collega’s een te gekke aanbieding. Sportief bezig zijn én teambuilden tegelijk, dat kan bij The Portal Lasergame. De kosten bedragen €100,- per team van 5 personen inclusief hapjes en drankjes. Kom je met 6 personen? Dan betaal je €15,- extra.

FEC Bar & Balls

Voor een kop koffie met gebak of een heerlijke lunch kun je terecht bij Bar & Balls. Ouders of begeleiders kunnen (indien er plaats is) hier wachten totdat de kids The Portal Action House hebben uitgespeeld.

FEC Bar & Balls
Direct reserveren

Openingstijden

Deals

v.a. € 35,-
ABC, Bowlen & Lasergamen

ABC, Bowlen & Lasergamen

v.a. € 35,-
ABC, Lasergamen & Borrelen

ABC, Lasergamen & Borrelen

Terug