FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures
The Portal Lasergame

Lasergame


The Portal Lasergame is een spannende Lasergame Arena van twee verdiepingen inclusief blacklights en verschillende licht- en geluidseffecten. Voordat je de Arena betreedt sta je oog in oog met je tegenstanders en krijg je een uitgebreide instructie. Vervolgens barst de strijd los. 3, 2, 1 FIRE!

Gewapend met een ultramodern Lasermaxx Lasergun en -vest sluip je door de nauwe gangen op zoek naar je tegenstanders. Verplaats je van de begane grond naar de bovenverdieping of verschuil je daartussenin. Kies de beste strategie en wie weet word jij de nummer 1 met de meeste hits.

Na het spel ontvang je een scoreformulier waarop zowel een individuele als een teamscore wordt weergegeven. Wie heb jij het vaakst geraakt en mag jouw team zich tot winnaar kronen?! 

Lasergamen bij FEC Sevenum

NIEUW: Lasergame Bedrijfscompetitie

Op donderdag 17 november gaan verschillende bedrijven de strijd met elkaar aan in onze lasergame arena! Teambuilding, plezier en netwerken worden hier op één avond gecombineerd. Er kunnen vijf teams meedoen en een team bestaat uit vier personen. Iets voor jou en je collega’s? Lees dan snel verder of meld je direct aan!


Kinderfeestjes met Lasergamen

Racoxx arrangement
€ 20,50 per kind
  • 2 uur entree tot The Portal Action House;
  • 1 heat Lasergamen;
  • Een Slush Puppy;
  • Onbeperkt ranja;
  • Een zakje chips;
  • Friet & snacks;
  • Een mooie drinkbeker om mee naar huis te nemen.
Browzer arrangement
€ 24,50 per kind
Multishooter deal

Background Story

Dr. Racoxx is een wasbeer, ook wel te herkennen aan zijn zwarte masker en geringde staart. Dr. Racoxx heeft zich verstopt in zijn lab in Level XX en is hier een giftig gas aan het creëren dat hij over de hele wereld wil verspreiden. Levensgevaarlijk! Val binnen bij Dr. Racoxx en ga de strijd met hem aan zodat de gifwolk niet verder verspreid wordt!


FEC Bar & Balls

Voor een kop koffie met gebak of een heerlijke lunch kun je terecht bij Bar & Balls. Ouders of begeleiders kunnen (indien er plaats is) hier wachten totdat de kids The Portal Action House hebben uitgespeeld.

FEC Bar & Balls
Direct reserveren

Openingstijden

Deals

v.a. € 37,50
ABC, Bowlen & Lasergamen

ABC, Bowlen & Lasergamen

v.a. € 35,-
ABC & Lasergamen

ABC & Lasergamen

€ 18,50
Hit & Run (8+)

Hit & Run (8+)

Terug