FEC Sevenum De Schatberg Vacatures
The Portal Lasergame

Lasergame


Tijdelijk gesloten

Uiteraard volgen ook wij de adviezen en richtlijnen van het RIVM. Dat betekend voor nu dat we gesloten zijn tot nader bericht.


The Portal Lasergame is een spannende lasergame arena van twee verdiepingen inclusief blacklights en verschillende licht- en geluidseffecten. Voordat je de arena betreedt sta je oog in oog met je tegenstanders en krijg je een uitgebreide instructie. Vervolgens barst de strijd los. 3, 2, 1 FIRE!

Gewapend met een ultramodern Lasermaxx lasergun en -vest sluip je door de nauwe gangen op zoek naar je tegenstanders. Verplaats je van de begane grond naar de bovenverdieping of verschuil je daartussenin. Kies de beste strategie en wie weet wordt jij de nummer 1 met de meeste hits.

Na het spel ontvang je een eigen scoreformulier hierop wordt zowel een teamscore als individuele score gepresenteerd. Door wie ben jij het meest geraakt en hoeveel calorieën ben je verloren in de strijd?

Groepen kunnen i.v.m. corona met maximaal 10 personen tegelijk strijden.

Lasergamen bij FEC Sevenum

Kinderfeestjes

Je kunt lasergamen als activiteit toevoegen aan jouw zelf samengestelde kinderfeestje. Hoe vet is dat?! Bij het samenstellen van een kinderfeestje begin je bij de basis. Dit zijn pakketten waarbij je alvast kiest wat jullie gaan eten. Je hebt de keuze uit friet, pizza’s, pannenkoeken of eten bij ABC. Dit basispakket vul je vervolgens aan met één of meerdere activiteiten zoals bijvoorbeeld Lasergamen!

Multishooter deal

Background Story

Dr. Racoxx is een wasbeer, ook wel te herkennen aan zijn zwarte masker en geringde staart. Dr. Racoxx heeft zich verstopt in zijn lab in Level XX en is hier een virus aan het creëren wat hij over de hele wereld wil verspreiden. Levensgevaarlijk! Val binnen bij Dr. Racoxx en ga de strijd met hem aan zodat het virus niet verder verspreid wordt!


Lasergame competitie

Let op: De Lasergame competitie kan i.v.m. corona tijdelijk niet plaatsvinden.

Wist je dat lasergamen de ultieme manier is om beweging, spanning en plezier te combineren? Daarom hebben we voor jou en je collega’s een te gekke aanbieding. Sportief bezig zijn én teambuilden tegelijk, dat kan bij The Portal Lasergame. De kosten bedragen €100,- per team van 5 personen inclusief hapjes en drankjes. Kom je met 6 personen? Dan betaal je €15,- extra.

FEC Bar & Balls

Tijdelijk gesloten
Voor een hapje en drankje kun je voor en na het lasergamen terecht bij FEC Bar & Balls. Discussieer onder het genot van een biertje en bitterballen wie de beste lasergame tactiek had. Honger gekregen? Combineer jouw lasergame heat(s) met een diner bij ABC Restaurant Sevenum.

FEC Bar & Balls
Direct reserveren

Openingstijden

Deals

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 35,75
Privé: Fire & Dine (8+)

Privé: Fire & Dine (8+)

€ 8,-
Privé: Evening Hit & Run (8+)

Privé: Evening Hit & Run (8+)

€ 16,75
Privé: Hit & Run (8+)

Privé: Hit & Run (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 15,-
Privé: Ultimate Lasergame Deal (8+)

Privé: Ultimate Lasergame Deal (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 10,-
Privé: Zondagdeal  (8+)

Privé: Zondagdeal (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 10,00
Privé: Full Portal Experience (8+)

Privé: Full Portal Experience (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 32,75
Privé: Shoot & Supper (8+)

Privé: Shoot & Supper (8+)

Terug