The Portal Lasergame

The Portal Lasergame

Belangrijke mededeling

In verband met de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus is The Portal gesloten tot nader bericht.

Houd onze social media kanalen en website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.


The Portal Lasergame, waar je het avontuurlijke level XX vindt, bestaat uit een spannende lasergame arena inclusief blacklights en verschillende licht- en geluidseffecten. Voordat je de arena betreedt sta je oog in oog met je tegenstanders en krijg je een uitgebreide instructie. Vervolgens barst de strijd los. 3, 2, 1 FIRE!

Gewapend met een ultramodern Lasermaxx lasergun en -vest sluip je door de nauwe gangen op zoek naar je tegenstanders. Verplaats je van de begane grond naar de bovenverdieping of verschuil je daartussenin. Kies de beste strategie en wie weet wordt jij de nummer 1 met de meeste hits.

Na het spel ontvang je een eigen scoreformulier hierop wordt zowel een teamscore als individuele score gepresenteerd. Door wie ben jij het meest geraakt en hoeveel calorieën ben je verloren in de strijd?

Groepen kunnen met maximaal 20 personen tegelijk strijden. Indien gewenst kunnen groepen vanaf 10 personen ook na sluitingstijd terecht bij The Portal Lasergame. Neem dan telefonisch contact met ons op.

Direct reserveren
Lasergamen bij FEC Sevenum

Background Story

Dr. Racoxx is een wasbeer, ook wel te herkennen aan zijn zwarte masker en geringde staart. Dr. Racoxx heeft zich verstopt in zijn lab in Level XX en is hier een virus aan het creëren wat hij over de hele wereld wil verspreiden. Levensgevaarlijk! Val binnen bij Dr. Racoxx en ga de strijd met hem aan zodat het virus niet verder verspreid wordt!


Lasergame competitie

Wist je dat lasergamen de ultieme manier is om beweging, spanning en plezier te combineren? Daarom hebben we voor jou en je collega’s een te gekke aanbieding. Sportief bezig zijn én teambuilden tegelijk, dat kan bij The Portal Lasergame. De kosten bedragen €100,- per team van 5 personen inclusief hapjes en drankjes. Kom je met 6 personen? Dan betaal je €15,- extra.


FEC Bar & Balls

Voor een hapje en drankje kun je voor en na het lasergamen terecht bij FEC Bar & Balls. Discussieer onder het genot van een biertje en bitterballen wie de beste lasergame tactiek had. Honger gekregen? Combineer jouw lasergame heat(s) met een diner bij ABC Restaurant Sevenum.

Direct reserveren

Tijdelijke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Deals

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 35,75
Fire & Dine (8+)

Fire & Dine (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
Vanaf € 17,20
Lasergame & ABC Brunch (8+)

Lasergame & ABC Brunch (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 8,-
Evening Hit & Run (8+)

Evening Hit & Run (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 16,75
Hit & Run (8+)

Hit & Run (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 19,50
Multishooter (8+)

Multishooter (8+)

Tijdelijk niet beschikbaar
€ 10,-
Zondagdeal  (8+)

Zondagdeal (8+)

Terug