FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Voor de Zaak

Nieuw in ons aanbod: De Schatberg & FEC Sevenum | Voor de Zaak! De Schatberg en FEC Sevenum vormen samen de perfecte plek om te vergaderen, brainstormen, ontspannen, aan teambuilding te werken of om gewoon een knallend feest voor uw medewerkers te organiseren. Met uw team, afdeling of met het hele bedrijf, Voor de Zaak staat voor iedereen klaar. Lees snel verder voor meer informatie!

Evenementen

Een knallend feest, zonder maatregelen of restricties, wat hebben we dat gemist! Wij kunnen ons voorstellen dat dat ook voor u en uw collega’s geldt. Bij Voor de Zaak staan we dan ook te popelen om u te mogen ontvangen en er een ouderwets gezellige avond van te maken.

Ook voor zakelijke evenementen bent u bij Voor de Zaak aan het juiste adres. Van kleinschalige nieuwjaarsborrel tot groot netwerkevenement of een beurs, wij zijn op alles voorbereid en zorgen ervoor dat het u aan niet ontbreekt.

Vergaderen

Op zoek naar een verfrissende en inspirerende omgeving? Wij bieden verschillende mogelijkheden om van uw vergadering een ware happening te maken.

Met verschillende zalen, variƫrend in grootte is er voor uw bedrijf altijd een geschikte ruimte te vinden. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle benodigdheden voorhanden zijn.

Activiteiten

Leg het werk even aan de kant en leer uw collega’s op een andere manier kennen. Test hun algemene kennis tijdens de Pub Quiz, ga de strijd met elkaar aan in de Lasergame Arena of ga voor de highscore bij het populaire en prijswinnende Hyperbowlen!

Bij onze partnerbedrijven die zich bevinden op het terrein van De Schatberg is nog veel meer te beleven. Waterskien, wakeboarden, paintballen, suppen, klimmen of minigolfen… We zouden er bijna keuzestress van krijgen!

Eten & drinken

Een bedrijfsevenement is niet compleet zonder hapjes en drankjes. Onder het genot van heerlijke gerechten en een glaasje bubbels de dag nog eens een nabespreken, of een brainstormsessie met een schaal bittergarnituur. Voor de Zaak biedt verschillende opties die zeker in de smaak zullen vallen. Met een ruime keuze aan ontbijt-, brunch-, lunch- en dinerbuffetten maakt u van uw bedrijfsuitje een complete en culinaire ervaring!

Terug