FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Zwemmen


Spring in het diepe en kom zwemmen in één van de zwembaden op De Schatberg in Sevenum! Het overdekte luxe binnenbad mét waterglijbaan en stroomversnelling zorgt voor urenlang waterpret voor jong en oud. Het peuterbad is heerlijk warm en voorzien van glijbaantje en waterspeelgoed waardoor ook de allerkleinsten zich prima kunnen vermaken. Even heerlijk ontspannen? Dat kan in onze whirlpool!

Te mooi weer om binnen te blijven? Ga voor een frisse duik in ons buitenbad mét glijbaan, speel urenlang in onze waterspeeltuin of spreid je handdoek uit op ons zandstrand of de ligweide aan het natuurbad.

Zwemmen bij De Schatberg in Sevenum is leuk voor het hele gezin! Combineer je uitje bij FEC met een plons in het zwembad of kom na het zwemmen heerlijk eten bij ABC Restaurant Sevenum

Zwemmen met het hele gezin bij De Schatberg

Kinderfeestjes

Kom zwemmen met je kinderfeestje! Het allerleukste feestje vier je bij FEC Sevenum en De Schatberg! Er zijn verschillende complete arrangementen waar je uit kunt kiezen. Deze kun je eventueel aanvullen met verschillende extra activiteiten!

Zwemmen met je feestje

Classic Party arrangement
€ 13,50 per kind
 • Eerst 55 min. bowlen bij FEC*;
 • Daarna zwemmen bij De Schatberg* (±1,5 uur);
 • Een welkomstdrankje;
 • Onbeperkt ranja;
 • Een zakje chips;
 • Friet met een snack.

*De volgorde van deze activiteiten staat vast, kan eventueel gewijzigd worden in overleg.

Zwemarrangement
€ 11,50 per kind
 • Ongeveer 2,5 uur zwemmen;
 • Een welkomstdrankje;
 • Onbeperkt ranja;
 • Een zakje chips;
 • Friet met een snack.

Dit feestje vindt in zijn geheel plaats op De Schatberg.

Let op: Kinderfeestjes die (gedeeltelijk) op De Schatberg plaatsvinden zijn niet mogelijk op 4, 15, 17, 22, 24 en 29 juni en de volledige maanden juli en augustus.


MBvO

Meer Bewegen Voor Ouderen

Begin je week goed met een workout in het zwembad! Met de MBvO-lessen (meer bewegen voor ouderen) ga je samen met een enthousiaste instructeur en ongeveer 24 andere deelnemers aan de slag om je spieren soepel te houden en sterker te maken. Je werkt aan je fitheid en coördinatie, maar ook aan je conditie en uithoudingsvermogen. Er wordt tijdens de lessen regelmatig gebruik gemaakt van verschillende materialen om, door weerstand van het water, de oefeningen te verzwaren.

Deelnemen aan de MBVO-lessen op De Schatberg is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest! Het sociale aspect mag zeker niet vergeten worden en is dan ook een belangrijk onderdeel van deze lessen.

Tijden

Iedere maandag*9.45 – 10.20 uur
10.25 – 11.00 uur

*m.u.v. schoolvakanties

Tarieven

Reguliere tarieven

1 les€ 3,00
10 lessen€ 27,50

Tarieven verblijfsgast De Schatberg

1 les€ 2,50
10 lessen€ 22,50
Terug