FEC Sevenum De Schatberg Vacatures

Zwemmen


Tijdelijk gesloten.


Spring in het diepe in één van de zwembaden op De Schatberg! Het overdekte luxe binnenbad mét waterglijbaan en stroomversnelling zorgt voor urenlang waterpret voor jong en oud. Het peuterbad is heerlijk warm en voorzien van glijbaantje en waterspeelgoed waardoor ook de allerkleinsten zich prima kunnen vermaken. Even heerlijk ontspannen? Dat kan in onze whirlpool!

Te mooi weer om binnen te blijven? Ga voor een frisse duik in ons buitenbad mét glijbaan, speel urenlang in onze waterspeeltuin of spreid je handdoek uit op ons zandstrand of de ligweide aan het natuurbad.

Zwemmen met het hele gezin bij De Schatberg

Aquacombi

Is de sportschool écht niets voor jou, maar wil je wel fit blijven? Spring eens in het diepe en doe mee met onze Aquacombi-lessen! Aquacombi is een mix van aquafitness, -aerobics, -steps en aquajogging met als doel je fitheid, coördinatie en conditie te verbeteren.

Je daagt jezelf continu uit en werkt aan je uithoudingsvermogen mede doordat oefeningen regelmatig worden verzwaard door het gebruik van diverse materialen. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen! Je wordt begeleid door een enthousiaste instructeur die op motiverende muziek het beste uit de groep zal halen!

Tijden

De aquacombi lessen kunnen voorlopig nog niet plaatsvinden. Wij hopen dit in 2021 weer aan te kunnen bieden.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Tarieven

Reguliere tarieven

1 les€ 4,50
10 lessen € 42,50

Tarieven verblijfsgast De Schatberg

1 les€ 3,50
10 lessen€ 32,50

MBVO

Begin je week goed met een workout in het zwembad! Met de MBVO-lessen (meer bewegen voor ouderen) ga je samen met een enthousiaste instructeur en ongeveer 24 andere deelnemers aan de slag om je spieren soepel te houden en sterker te maken. Je werkt aan je fitheid en coördinatie, maar ook aan je conditie en uithoudingsvermogen. Er wordt tijdens de lessen regelmatig gebruik gemaakt van verschillende materialen om, door weerstand van het water, de oefeningen te verzwaren.

Deelnemen aan de MBVO-lessen op De Schatberg is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest! Het sociale aspect mag zeker niet vergeten worden en is dan ook een belangrijk onderdeel van deze lessen.

Tijden

De MBVO lessen kunnen voorlopig nog niet plaatsvinden. Wij hopen dit in 2021 weer aan te kunnen bieden.

Iedere maandag

Tarieven

Reguliere tarieven

1 les€ 3,00
10 lessen€ 27,50

Tarieven verblijfsgast De Schatberg

1 les€ 2,50
10 lessen€ 22,50
Terug