FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Bedrijfsuitstapjes Limburg

De leukste bedrijfsuitstapjes in Limburg vind je in Sevenum!

Vind jij het moeilijk om leuke en actieve bedrijfsuitstapjes Limburg te bedenken? Fun & Entertainment Center Sevenum en De Schatberg hebben gezamenlijk het concept Voor de Zaak opgezet. Met dit concept zorgen wij ervoor dat het jou en je collega’s aan niks ontbreekt tijdens jullie bedrijfsuitstapje. FEC Sevenum en De Schatberg zijn gelegen aan de A67 en daardoor gemakkelijk te bereiken vanuit Limburg én Brabant.

De keuze uit activiteiten bij FEC is reuze. Bij The Portal Lasergame ga je de strijd aan met elkaar aan en in een arena van twee verdiepingen met blacklights en licht- en geluidseffecten. Vervolgens maken jullie onderling uit wie de beste schutter is. (Hyper)bowlen en de spannendste live sport kijken kan bij Bar & Balls. Gezamenlijk de dag afsluiten na leuke bedrijfsuitstapjes Limburg? Bij het populaire ABC Restaurant Sevenum kan heerlijk gedineerd worden. Met maar liefst 12 restaurants onder één dak is er voor elk wat wils.

bedrijfsuitstapjes Limburg

Overzicht bedrijfsuitstapjes Limburg

The Portal Lasergame

Kijk je collega’s in het andere team nog eens diep in de ogen en haal diep adem. Zodra het startsignaal klinkt sluip je vervolgens door de nauwe gangetjes en help je jouw team aan de overwinning.

Bar & Balls

Ontdek het revolutionaire Hyperbowlen bij Bar & Balls. Zelfs ervaren bowlers komen in een geheel nieuwe wereld terecht. Klassiek bowlen behoort ook tot de mogelijkheden. Eén druk op de knop en er kunnen weer strikes en spares gegooid worden. Sportliefhebbers kunnen ondertussen de spannendste wedstrijden bekijken op de vele tv-schermen. Het ideale bedrijfsuitstapje in Limburg!

Voor de Zaak

Behalve leuke activiteiten is er nog veel meer mogelijk bij Voor de Zaak. Vergaderen, bedrijfsevenementen, personeelsfeesten of een zakelijk diner, alles kan bij ons aan de Midden Peelweg. Neem een kijkje op de website voor meer informatie om inspiratie voor bedrijfsuitstapjes Limburg op te doen.

Logo ABC Restaurants

Sluit een gezellig bedrijfsuitstapje in Limburg af bij ABC Restaurant Sevenum!

Na een dag genieten van alle bedrijfsuitstapjes Limburg, is het heerlijk om de dag af te sluiten bij het populaire ABC Restaurant. Een etentje bij ABC Restaurant is een culinaire ontdekkingsreis, je vindt hier namelijk maar liefst 12 restaurants onder één dak en je geniet hier van onbeperkt eten en drinken.

Tip: Maak gebruik van een van onze combideals en combineer de activiteiten met een heerlijke culinaire afsluiter!

Bedrijfsuitstapjes Limburg op De Schatberg en bij onze Leisure Friends

Ook op De Schatberg en bij onze zogeheten Leisure Friends is genoeg te beleven. Op zoek naar spanning, avontuur en wedstrijdelementen tijdens jullie activiteit? Bij Adventure Paradise spelen jij en je collega’s een uitdagend potje paintball. Als dit niet spannend genoeg is kun je ook een paar waterski’s of een wakeboard onderbinden bij Seven-Twenty Cablepark. Zo kun je je skills op het water aan je collega’s showen! De scherpschutters onder jullie zijn wellicht geïnteresseerd in een wedstrijd handboog- of luchtbuksschieten op De Schatberg. Keuze genoeg dus!

Andere wensen voor bedrijfsuitstapjes Limburg?

Hoi, mijn naam is Michelle

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Heb jij ondanks alle mogelijkheden op deze pagina niet kunnen vinden wat je zoekt, dan helpen wij je graag telefonisch of per mail verder. Ook als je een vraag over een van onze concepten hebt of als je wil reserveren, helpen wij je graag. Tenslotte willen wij niets liever dan jou een leuke dag bezorgen.