FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Indoor uitjes Limburg

Op zoek naar inspiratie voor leuke indoor uitjes Limburg? Bij Fun & Entertainment Center Sevenum in Limburg, nabij Venlo, vind je allerlei soorten binnen uitjes. De binnen uitjes bij FEC Sevenum in Limburg zijn geschikt voor alle leeftijden! Het unieke Mattel Play! Sevenum biedt urenlang indoor speelplezier voor kinderen tot 8 jaar. Bij The Portal Action House betreed je een fysieke gamewereld waarin je verschillende levels moet voltooien en in de Lasergame Arena ga je strijd aan met gezin, familie, collega’s of vrienden en zal blijken wie van jullie de beste schutter is. Sportliefhebbers kunnen de spannendste live sport kijken bij Bar & Balls, waar je ook het gloednieuwe Hyperbowlen kunt ontdekken. Gezamenlijk de dag afsluiten na een leuk indoor uitje in Limburg? Ga op culinaire ontdekkingsreis bij het ABC Restaurant Sevenum waar jullie heerlijk all-inclusive kunnen dineren.

Bij FEC Sevenum is er aan binnen uitjes geen gebrek! Voor het hele gezin, met vrienden of met de hele familie kun je hier terecht voor indoor plezier. Kortom, bij FEC Sevenum vind je de leukste binnen uitjes van Limburg allemaal onder één dak.

Overzicht indoor uitjes Limburg

The Portal Lasergame

Binnen uitjes Limburg bij The Portal zijn perfect voor kinderen vanaf acht jaar, maar ook voor volwassenen is dit uitje erg leuk. Bij The Portal Lasergame, een arena van twee verdiepingen met allerlei obstakels bind je de strijd aan met je vrienden, vriendinnen, collega’s of familie.

Intimideer de opponent door ze nog eens diep in de ogen te kijken en ga vervolgens op jacht naar de meeste hits door te sluipen door de nauwe gangen en je te verbergen achter de obstakels.

The Portal Action House

Het lijkt wel of je een splinternieuwe videogame binnenstapt bij The Portal Action House. De familie Johnson maakt zich zorgen om hun huis… het verandert namelijk langzaam in pixels. Gelukkig ben jij er om de boel te redden. Voltooi de sportieve uitdagingen in drie levels en wordt samen met jou vriendjes of vriendinnetjes de held van de familie Johnson!

Mattel Play! Sevenum

Urenlang genieten in de belevingswerelden van tv-helden en -heldinnen als Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™, Brandweerman Sam™ en Thomas de Stoomlocomotief™ kan bij Mattel Play! Sevenum . Samen spelen, leren en ontdekken staat hierbij centraal. Daarnaast is er ook nog eens kans dat je een van je helden tegen het lijf loopt!

Bowlen bij Bar & Balls

Zelfs ervaren bowlers komen in een geheel nieuwe wereld terecht tijdens het Hyperbowlen bij Bar & Balls . Door de extra effecten en spelelementen en het feit dat je maar één bal per beurt gooit wordt bowlen nog leuker! Ook het klassieke bowlen is mogelijk bij Bar & Balls, een druk op de knop is voldoende om de hyperbowlingbaan te veranderen in een oude vertrouwde baan. Kijk je graag sport? Kom dan de spannendste wedstrijden kijken op een van de vele tv-schermen!

Logo ABC Restaurants

Sluit je dag met binnen uitjes in Limburg af bij ABC Restaurant Sevenum

Zo’n dag met allemaal leuke indoor uitjes Limburg verdient natuurlijk een gepaste afsluiting. Het populaire ABC Restaurant is hiervoor uitermate geschikt! Je vindt hier maar liefst 12 restaurants onder één dak en je kunt hier onbeperkt genieten van de heerlijkste gerechten en drankjes.

Tip: Maak gebruik van een van onze combideals en combineer de activiteiten met een heerlijke culinaire ontdekkingsreis!

Top 3 binnen uitjes voor kinderen

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum is de meest unieke binnenspeeltuin van Nederland. Naast Dubai is Mattel Play! …

Action House 8+

Action House 8+

The Portal Action House bestaat uit een freerunningbaan, tal van uitdagende trampolines en een spectaculaire …

Bowlen

Bowlen

Zin in een interactieve en uitdagende avond uit, maar ben je uitgekeken op het klassieke …

indoor uitjes limburg

Het hele jaar door plezier met indoor uitjes in Limburg!

Weer of geen weer, bij het Fun & Entertainment Center kun je altijd terecht. Tijdens warme zomers is het bij ons heerlijk koel door onze airco en bij regen of in de winter is het droog en lekker warm bij FEC Sevenum. Kortom, er is dus geen enkel excuus om geen activiteiten binnen te komen ondernemen!

Andere wensen voor indoor uitjes Limburg?

Heb jij ondanks alle mogelijkheden op deze pagina niet kunnen vinden wat je zoekt, dan helpen wij je graag telefonisch of per mail verder. Ook als je een vraag over een van onze concepten hebt of als je wil reserveren, helpen wij je graag. Tenslotte willen wij niets liever dan jou een leuke dag bezorgen.

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

0774677777
info@fecsevenum.nl

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.