FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Binnenactiviteiten Limburg

Ben jij op zoek naar leuke binnenactiviteiten om te doen in Limburg? Dan ben je bij FEC Sevenum aan het juiste adres! Want bij het Fun & Entertainment Center in Sevenum vind je de leukste binnenactiviteiten van Limburg. Zowel voor jong als oud is er meer dan genoeg te beleven. Dat zorgt ervoor dat de binnenactiviteiten van FEC Sevenum ideaal zijn voor een uitje met het gezin, familie of met je vriendengroep. Zowel in de zomer als in de winter kun je terecht bij FEC Sevenum voor binnenactiviteiten. Bij warm weer is het namelijk lekker koel door de airco en bij koud of regenachtig weer zit je lekker warm en droog. Wil je de dag vol binnenactiviteiten goed afsluiten? Geniet dan nog van een all-inclusive diner bij het ABC Restaurant Sevenum.

Maak gebruik van onze combinatiedeals en combineer een binnenactiviteit met een etentje bij het ABC Restaurant tegen een aantrekkelijke prijs! 


Zakelijk uitje FEC Sevenum

De leukste binnenactiviteiten van Limburg voor jong en oud

De allerkleinsten kunnen naar hartenlust spelen in de interactieve binnenspeeltuin Mattel Play! Stoere kinderen vanaf acht jaar en zelfs de (jong)volwassenen kunnen zich helemaal uitleven in The Portal Lasergame of The Portal Action House. Tussen de activiteiten door kun je gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje bij FEC Bar & Balls. Wil je de dag vol met binnenactiviteiten afsluiten met een heerlijk diner? Dan kan dat bij het ABC Restaurant in Limburg. Een bezoek aan dit all-inclusive restaurant is voor iedereen een feestje.


Mattel Play!

Een bezoek aan Mattel Play! staat garant voor urenlang speelplezier voor kinderen vanaf 2 jaar. Want bij Mattel Play! staat samen spelen, leren en ontdekken centraal. Deze unieke interactieve binnenspeeltuin heeft alles in huis voor een leuke binnenactiviteit in Limburg. In verschillende belevingswerelden kunnen ouders en kinderen samen spelen en genieten. Deze belevingswerelden staan in het teken van de populairste televisiehelden van het moment. Zo zijn er themagebieden van Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™, Brandweerman Sam™ en Thomas de Stoomlocomotief™. Daarnaast kunnen kinderen hun creativiteit uiten bij Mega Bloks en zich helemaal uitleven in de Roller Disco of de Soft Play zone.


The Portal Action House

The Portal Action House is een stoere binnenactiviteit voor kinderen vanaf acht jaar en voor (jong)volwassenen. Hierbij waan je jezelf in een fysieke gamewereld waarin je drie levels doorloopt om de finish te bereiken. Om de levels te behalen, waag je jezelf aan uiteenlopende sportieve uitdagingen. In het eerste level betreed je een uitdagende freerunbaan. Bij het tweede level kun je jouw vetste tricks showen op de trampolines in het trampolinepark. Het derde en laatste level bestaat uit een pumptrack waarbij je met een BMX of skateboard kunt stunten. Hierbij staat de veiligheid natuurlijk voorop, daarom zijn helmen kosteloos te verkrijgen.

The Portal Lasergame

Gewapend met een hypermoderne lasergun ga je de strijd aan tegen jouw vrienden, familie of collega’s. Het uitdagende speelveld van maar liefst twee verdiepingen is voorzien van verschillende obstakels, nauwe gangen en diverse licht- en geluidseffecten. Om net wat extra spanning op te bouwen, sta je vooraf aan het startschot oog in oog met jouw tegenstanders. Na afloop krijg je jouw persoonlijke score en zie je wie jij het vaakst hebt geraakt.


Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

0774677777
info@fecsevenum.nl

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.