FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Binnenactiviteiten Noord-Limburg

Op zoek naar binnenactiviteiten in Noord-Limburg? Weer of geen weer: Fun & Entertainment Center Sevenum is de ideale plek voor binnenactiviteiten. FEC Sevenum bestaat uit een viertal unieke concepten voor jong en oud: Mattel Play! Sevenum, The Portal Action House & Lasergame, ABC Restaurant Sevenum en FEC Bar & Balls. In het noorden van Limburg is FEC te vinden. Het Fun & Entertainment Center is makkelijk bereikbaar via de A67. Maak van jouw binnenactiviteit een dag om nooit meer te vergeten!


Plezier voor de kleintjes

Bij FEC Sevenum is ook aan de allerkleinste gedacht. Bij Mattel Play! Sevenum staat samen spelen, leren en ontdekken centraal. In deze bijzondere speeltuin kunnen kinderen zich uitermate goed vermaken in de werelden van hun favoriete TV-helden! Zet een helm op en bouw als Bob de Bouwer™ of dans in een schitterende tutu als Angelina Ballerina™. Ben een held als Brandweerman Sam™ of bezoek Thomas de Stoomlocomotief™ op het eiland Sodor. Geniet samen bij Mattel Play van wat “quality time”!


De ultieme binnenactiviteiten van Noord Limburg

Betreed The Portal Action House & Lasergame voor een gezellige binnenactiviteit in Noord-Limburg. The Portal Action House is een wereld waarin de realiteit en virtualiteit versmolten zijn. In drie uitdagende levels zullen diverse uitdagingen getrotseerd moeten worden. Ga de uitdagingen aan en test jouw freerun skills, spring op een van de vele trampolines of step op de pumptrack.

Of wil jij supergraag met een groep de strijd aan gaan in The Portal Lasergame arena tegen je vrienden. Onze lasergame arena is voorzien van twee verdiepingen. Schuil achter verschillende barrières om zo ongezien je tegenstanders te verslaan. Bekijk alle deals door op de onderstaande button te klikken.


Kom langs bij ABC Restaurant Sevenum

Na een avontuurlijke dag vol met de binnenactiviteiten van FEC Sevenum zullen er vast een heleboel lege magen zijn. In dit unieke restaurant zijn er maar liefst 13 eettentjes onder één dak te vinden. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Met meer dan 40 gerechten die gelabeld zijn als Healthy Option is er ook voor de bewuste eter ruime keus. Combineer jouw binnenactiviteit met een bezoek aan ABC Restaurant Sevenum! Er zijn meerdere deals mogelijk. Bekijk de mogelijkheden door op knop hieronder te klikken.


FEC Bar & Balls
Vrienden borrelen bij FEC Bar & Balls

Gezellig samenkomen of nog even goed afsluiten

FEC Bar & Balls is het hart van FEC Sevenum. Dit is de plek waar vrienden samenkomen voorafgaand aan een leuke activiteit, waar families verzamelen voor het diner bij ABC Restaurant Sevenum of waar ouders onder het genot van een lekkere kop koffie kunnen wachten tot de kids zijn uitgespeeld. Nog geen zin om naar huis te gaan? Dan is FEC Bar & Balls de plek om de avond of dag samen af te sluiten.


Boek nu je binnenactiviteit in Noord-Limburg

Ben jij al overtuigd geraakt van alle leuke binnenactiviteiten die FEC Sevenum te bieden heeft? Boek dan nu direct je binnenactiviteit in Noord-Limburg. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die FEC Sevenum te bieden heeft? Bekijk onze website voor alle actuele informatie.

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

info@fecsevenum.nl