FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Binnenspeeltuin Weert

Ben jij op zoek naar een leuke binnenspeeltuin in de omgeving van Weert? Het Fun & Entertainment Center in Sevenum is gelegen op nog geen half uurtje afstand van Weert en heeft alles in huis voor een leuk dagje uit. Zowel bij goede weersverwachtingen als bij slecht weer kunnen kinderen (en papa’s en mama’s) zich helemaal uitleven in onze binnenspeeltuinen in de buurt van Weert. FEC Sevenum bestaat uit twee unieke binnenspeeltuinen, een lasergame arena, een gezellige sportsbar en het alom bekende ABC Restaurant.

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Binnenspeeltuin nabij Weert

Mattel Play! is een unieke binnenspeeltuin gelegen op een half uurtje afstand van Weert. Bij Mattel Play! kunnen kinderen tot ongeveer tien jaar zich helemaal uitleven. Mattel Play! is ingericht in verschillende beleveniswerelden, waarbij kinderen in de wereld van hun favoriete televisiehelden terecht komen.

Naast het spelen, staat ook leren en ontdekken centraal tijdens een bezoek aan onze binnenspeeltuin. In de wereld van Brandweerman Sam™ krijg je een stoere brandweerhelm op en blus je een brand. Daarnaast kunnen kinderen spelen in het winkeltje van het dorp Piekepolder en in Jupiter de brandweerwagen. Of treed binnen in de wereld van Angelina Ballerina™ en laat jouw dans skills zien in een echte tutu.  Daarnaast is er ook een Bob de Bouwer™ gedeelte, een wereld van Thomas de Stoomlocomotief™, een Roller Disco, een Soft Play zone en een bouwgedeelte met Mega Blocks™. Dit maakt het natuurlijk ontzettend leuk om te komen spelen in deze unieke binnenspeeltuin in de buurt van Weert!


The Portal Action House

Stoere binnenspeeltuin met pumptrack, trampolines en freerunning

The Portal Action House is een ontzettend stoere binnenspeeltuin voor tieners en jongvolwassenen. De minimale leeftijd is acht jaar. Als je The Portal binnenstapt kom je terecht in een fysieke gamewereld die bestaat uit verschillende levels met sportieve uitdagingen. Het eerste level bestaat uit een freerunbaaan. Dit is het territorium van een kwaadaardige haai. Je kunt het level behalen door te springen, te klimmen als een ninja en je eindigt in een heuse foampit. Het tweede level bestaat uit een trampolinepark, zolang jij trucjes laat zien ben je veilig voor deze evil. Het derde en laatste level is ideaal voor fans van Urban Sports. Op een pumptrack laat je jouw BMX en skateboard skills zien. Kortom, de ideale binnenspeeltuin in de buurt van Weert voor tieners!


Combineer een dagje binnenspeeltuin met het ABC Restaurant

Na een dag intensief spelen in de binnenspeeltuin kun je de dag helemaal onvergetelijk maken met een etentje bij het ABC Restaurant in Sevenum. Bij het ABC Restaurant geniet je van onbeperkt eten en drinken bij maar liefst 13 verschillende restaurants! Van sushi tot steaks en van vis tot Mexicaans, er zit altijd voor iedereen wel iets lekkers bij. Zo wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met diëten, allergieën en zijn er altijd minimaal veertig Healthy Options. Wanneer komen jullie een dagje genieten bij deze binnenspeeltuin in de buurt van Weert?

Familie uitje FEC Sevenum
Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

0774677777
info@fecsevenum.nl

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.