FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Bowlen Limburg

Op zoek naar een plek om te bowlen in Limburg? In het Fun & Entertainment Center in Sevenum ( ± 20km van Venlo) bevindt zich FEC Bar & Balls, een bowlingcenter en sports bar waar de mooiste en modernste bowlingbaan van (Noord-)Limburg ligt. Bij Bar & Balls komen vrienden samen om te (hyper)bowlen of om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van de mooiste live sport.

Hyperbowlen in Limburg

Hyperbowlen, wat is dat dan? Dit is een compleet nieuwe manier van bowlen, je speelt op een bowlingbaan maar het is net alsof je je in een videogame begeeft. Per beurt gooi je maar één bal, waarbij het de bedoeling is via de gekleurde targets zoveel mogelijk pins om te gooien. Deze gekleurde targets dienen als multiplier, je score kan dus snel oplopen. Maar pas op, als je de rode targets raakt krijg je 0 punten… Als je een challenge hebt voltooid kun je meteen door naar het volgende level. De spanning is tot het einde om te snijden en zelfs ervaren bowlers wanen zich in een compleet nieuwe wereld tijdens het hyperbowlen.

Als je toch liever gewoon strikes en spares wil gooien is dat natuurlijk ook mogelijk. Met één druk op de knop verandert de hyperbowlingbaan in een klassieke bowlingbaan. Ga de strijd aan met je vrienden, vriendinnen, ouders of andere familieleden en geniet van een avondje bowlen Limburg.

Combineer bowlen Limburg met andere activiteiten!

Bij het Fun & Entertainment Center is veel meer te beleven dan alleen bowlen (Noord-)Limburg. Zo is er The Portal Action House, waar kids vanaf 8 jaar zich kunnen uitleven op trampolines en een freerun baan. Ook is er een pumptrack waar je lekker kan stunten met skateboard of BMX. Bij The Portal Lasergame ga je de strijd aan met je vrienden in een spannende lasergame arena van twee verdiepingen inclusief blacklights en verschillende licht- en geluidseffecten, perfect te combineren met een potje bowlen (Noord-)Limburg!

We kunnen ons voorstellen dat je honger krijgt van al die leuke activiteiten. Combineer je bezoek aan FEC Sevenum daarom met een heerlijk all-inclusive diner bij ABC Restaurant Sevenum. Met 12 restaurants onder één dak is er voor iedereen wat wils.

bowlen noord-limburg

Ook leuk om te doen bij FEC Sevenum

Lasergame

Lasergame

Ga met je lasergun in de aanslag de strijd aan met vrienden, familie of collega’s …

Action House 8+

Action House 8+

The Portal Action House bestaat uit een freerunningbaan, tal van uitdagende trampolines en een spectaculaire …

ABC Restaurant

ABC Restaurant

Een bezoek aan ABC Restaurant Sevenum is voor iedereen een feestje! Met 12 restaurants onder …

Andere wensen of vragen over bowlen Limburg?

Heb jij ondanks alle mogelijkheden op deze pagina niet kunnen vinden wat je zoekt, dan helpen wij je graag telefonisch of per mail verder. Ook als je een vraag over onze bowlingbanen hebt of als je wil reserveren, helpen wij je graag. Tenslotte willen wij niets liever dan een leuke tijd bezorgen.

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

0774677777
info@fecsevenum.nl