FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Brandweerman Sam™ Kazerne

Kom een kijkje nemen in de kazerne van Brandweerman Sam™!

Is jouw zoon of dochter ook helemaal gek van Brandweerman Sam™? Breng dan een bezoek aan Mattel Play! Sevenum bij FEC. Hier vind je niet de Brandweerman Sam Kazerne in een hele gave binnenspeeltuin. Het unieke van deze binnenspeeltuin is dat jouw kinderen interactief en spelenderwijs nieuwe dingen ontdekken. Helemaal in het thema van verschillende populaire televisie karakters. Zo is er niet alleen een Brandweerman Sam™ Kazerne, maar ook een Bob de Bouwer™ thema, een ruimte over Thomas de Stoomlocomotief™ en een Angelina Ballerina themagebied™.

Brandweerman Sam™ in Mattel Play! Sevenum

Veel kinderen dromen van een beroep zoals profvoetballer, YouTuber, politieagent of brandweerman. De droom om brandweer te worden, wordt alleen maar groter na een dagje spelen bij het Fun & Entertainment Center in Sevenum. Brandweerman Sam™ staat bekend als een hele betrouwbare, bescheiden en vooral ook dappere brandweerman. Hij rijdt in de stoere brandweerauto Jupiter. Wij snappen best wel dat het spannend is om net zo stoer te worden als Brandweerman Sam™, daarom krijg je een echte brandweerhelm op. Hierdoor voel jij jezelf niet alleen een brandweer, maar zie je er ook uit als een echte brandweerman!

Bij de Brandweerman Sam™ Kazerne kunnen de kinderen helpen een brandend huis te blussen, een brandje in een boot blussen, door grotten kruipen en leren om zeemansknopen te leggen. Daarnaast is er in het dorp Piekepolder een winkeltje waar ze veel hulp kunnen gebruiken. Dit maakt het niet alleen ontzettend leuk om hier te spelen, het is ook nog eens leerzaam.

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum is niet alleen een hele leuke indoor speeltuin, maar tevens ook een broeinest voor creativiteit van kinderen. Kinderen tot ongeveer acht jaar kunnen hier spelen, ontdekken en leren. Mattel Play! is gelegen aan de A67 waardoor het vanuit geheel Zuid-Nederland goed bereikbaar is.

Om de dag bij de Brandweerman Sam™ Kazerne in stijl af te sluiten kun je genieten van een heerlijk onbeperkt diner bij het populaire ABC-Restaurant. Wanneer kom jij naar de Brandweerman Sam Kazerne?

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum is de meest unieke binnenspeeltuin van Nederland. Naast Dubai is Mattel Play! …

ABC Restaurant

ABC Restaurant

Een bezoek aan ABC Restaurant Sevenum is voor iedereen een feestje! Met 12 restaurants onder …

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.