FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Dagje uit gezin overdekt

Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit gezin overdekt? Het Fun & Entertainment Center in Sevenum biedt legio mogelijkheden voor een compleet en onvergetelijk dagje uit. Daarnaast zijn de activiteiten bij FEC Sevenum ook nog eens geschikt voor jong, oud en alles wat daar tussenin zit! De unieke indoor speelwereld Mattel Play! Sevenum zorgt voor oneindig speelplezier voor kinderen tot 8 jaar. Bij The Portal Action House kun je sportieve uitdagingen aangaan in een fysieke gamewereld en de Lasergame Arena is het strijdtoneel waar je met gezin, familie, collega’s of vrienden uitmaakt wie de beste schutter is. (Hyper)bowlen en de spannendste live sport kijken kan bij Bar & Balls. Vervolgens gezamenlijk de dag afsluiten na leuke overdekt dagje uit met het gezin? Bij het ABC Restaurant Sevenum kunnen jullie heerlijk all-inclusive dineren.

dagje uit gezin overdekt

Alle mogelijkheden voor een dagje uit gezin overdekt op een rij!

The Portal Lasergame

The Portal is perfect voor dagje uit gezin overdekt met kinderen vanaf acht jaar, tieners en (jong)volwassenen. Bij The Portal Lasergame, een arena van twee verdiepingen inclusief blacklights en licht- en geluidseffecten ga je de strijd aan met je vrienden, vriendinnen, collega’s of familie.

Kijk je tegenstanders nog eens diep in de ogen en sluip vervolgens door de nauwe gangetjes in jouw jacht op de meeste hits.

Overdekte activiteiten FEC Sevenum
dagje uit gezin overdekt

The Portal Action House

Hier waan je je in een computerspel. Er is iets raars aan de hand met het huis van de familie Johnson… het verandert namelijk langzaam in pixels. Het is aan jou om ze te redden. Ga de sportieve uitdagingen in drie levels aan en wordt samen met jou vriendjes of vriendinnetjes de held van de dag!

Mattel Play! Sevenum

Ouders en kinderen genieten bij Mattel Play! Sevenum urenlang in de belevingswerelden van tv-helden en -heldinnen als Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™, Brandweerman Sam™ en Thomas de Stoomlocomotief™. Samen spelen, leren en ontdekken staat hierbij centraal. Net zoals plezier maken natuurlijk!

Mattel Play brandweerman sam
Groepsactiviteiten Binnen

Bar & Balls

Ontdek het revolutionaire Hyperbowlen bij Bar & Balls. Zelfs ervaren bowlers komen in een geheel nieuwe wereld terecht want er worden extra effecten en spelelementen toegevoegd waardoor bowlen nóg leuker wordt! Toch liever klassiek bowlen? Ook dat is mogelijk bij Bar & Balls. Sportliefhebbers zijn bij ons ook aan het juiste adres, want de spannendste wedstrijden zijn te volgen op de vele tv-schermen!

dagje uit gezin overdekt

Sluit een gezellig dagje uit gezin overdekt af bij ABC Restaurant Sevenum!

Na een dagje uit gezin overdekt, is het heerlijk om de dag af te sluiten bij het populaire ABC Restaurant. Bij het ABC Restaurant vind je namelijk maar liefst 12 restaurants onder één dak en geniet je van onbeperkt eten en drinken.

Tip: Maak gebruik van een van onze combideals en combineer de activiteiten met een heerlijke culinaire ontdekkingsreis!

Het hele jaar door plezier!

Weer of geen weer, bij het Fun & Entertainment Center kun je altijd terecht. Tijdens warme zomers is het bij ons namelijk heerlijk koel door onze airco en bij regen of in de winter is het droog en lekker warm bij FEC Sevenum. Kortom, er is dus geen enkel excuus om geen activiteiten binnen te komen ondernemen!

Andere wensen voor dagje uit gezin overdekt?

Heb jij ondanks alle mogelijkheden op deze pagina niet kunnen vinden wat je zoekt, dan helpen wij je graag telefonisch of per mail verder. Ook als je een vraag over een van onze concepten hebt of als je wil reserveren, helpen wij je graag. Tenslotte willen wij niets liever dan jou een leuke dag bezorgen.

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

0774677777
info@fecsevenum.nl