FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Tip voor een dagje uit met kind in Limburg!

Ben jij op zoek naar een dagje uit in Limburg met een kind? Dan is een bezoek aan het Fun & Entertainment Center Sevenum perfect voor jou! De vier concepten bieden voor ieder wat wils. FEC Sevenum bestaat uit: ABC Restaurant Sevenum, The Portal Action House & Lasergame, Mattel Play! Sevenum en FEC Bar & Balls. FEC Sevenum is te vinden in het noorden van Limburg gelegen aan de Middenpeelweg 7 te Sevenum. Zeer makkelijk te bereiken via de A67. Maak van jouw dagje uit er eentje om nooit te vergeten!


Samen spelen bij Mattel Play!

Voor de kleintjes onder ons hebben wij iets heel speciaals: Mattel Play! Samen leren, spelen en ontdekken staat hier centraal. Dit is een bijzondere binnenspeeltuin waar kinderen zich urenlang in kunnen vermaken. Ze wanen zich letterlijk in de verschillende werelden van hun favoriete tv-helden. Zet een helm op en bouw als Bob de Bouwer™ of dans in een schitterende tutu als Angelina Ballerina™. Beleef samen met de kinderen deze mooie werelden en geniet van de kostbare tijd met elkaar. Wie weet schuilt er nog een heuse brandweerman of ballerina in jou! Klik op de onderstaande button om direct je tickets te reserveren.


Versla de Evils bij The Portal!

Voor de oudere kinderen (8+) en echte daredevils is er The Portal. Stap in The Portal Action House en ga los in drie verschillende levels. In deze levels is de normale wereld versmolten met de virtuele wereld. Deze levels bestaan uit een vette freerunningsbaan, uitdagende trampolines en een spectaculaire pumptrack.

In The Portal Lasergame vindt het Level XX plaats. In dit level wordt er gestreden tegen Dr. Racoxx. Dit is een wasbeer die zich verstopt heeft in het lab in Level XX. Val binnen bij Dr. Racoxx en ga de strijd aan tegen hem zodat hij zijn kwade plannen niet kan voltooien. Eenmaal in de arena strijden teams tegen elkaar die bewapend zijn met ultramoderne Lasermaxx lasergun. Door de nauwe gangen waan je een weg naar je tegenstanders. Kies de beste strategie en zorg dat jij nummer 1 wordt. Groepen kunnen met maximaal 20 personen tegelijk strijden.


Combineer een uitje met het ABC Restaurant

Heb je zin om het dagje uit met de kinderen speciaal af te sluiten? Kom dan genieten bij het ABC Restaurant. Hier lijkt het net of je in een gezellig dorpje rondloopt met verschillende restaurants. Ieder restaurant heeft zo zijn eigen uitstraling en unieke gerechten. Een dagje uit in Limburg met de kids is goed te combineren met een bezoek aan ABC Restaurant.

Door te klikken op onderstaande button is het mogelijk om alle deals te bekijk binnen FEC Sevenum.


Boek nu jouw dagje uit in Limburg met kind!

Boek nu jouw dagje uit in Limburg met de kids! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die FEC Sevenum te bieden heeft? Bekijk onze website voor alle actuele informatie. Of neem contact met ons op via de mail.