FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Dagje uit omgeving Venlo

Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden voor een leuk dagje uit in de omgeving van Venlo. Zo biedt FEC Sevenum een ideale oplossing voor zowel jong als oud. In het multifunctionele Fun & Entertainment Center in Sevenum kan iedereen een onwijs leuke dag beleven. Zo spelen kinderen tot ongeveer tien jaar in de unieke binnenspeeltuin Mattel Play! Voor de iets oudere kinderen vanaf acht jaar (en ouder) hebben wij The Portal Action House en The Portal Lasergame. De stoere lasergame hal is ook geschikt voor volwassenen die zich misschien nog een beetje kind voelen en van actie houden. Tussendoor geniet je van een lekker drankje en een borrelhapje bij Bar & Balls. Dit is dé sportsbar van Sevenum! Om de dag helemaal voldaan af te sluiten kun je met de gehele groep een avondje all-inclusive eten en drinken bij het ABC-restaurant Sevenum.

FEC Sevenum is direct gelegen aan de snelweg (A67), waardoor het vanuit zowel Limburg als Noord-Brabant eenvoudig te bereiken is. Daarnaast kun je gratis parkeren voor de deur!


Leuk dagje uit in de omgeving Venlo met volwassenen

Niet alleen de allerjongste beleven de dag van hun leven bij FEC Sevenum, ook voor (jong-) volwassenen is er van alles te beleven. Weer of geen weer, bij het Fun & Entertainment Center word je nooit natgeregend aangezien er ook uitjes indoor zijn.

Het concept The Portal biedt een unieke belevenis voor (jong)volwassenen. Bij The Portal Action House stap je binnen in een virtuele wereld, waar je verrast wordt door unieke ervaringen. Je kunt hier echt helemaal je energie kwijt op de trampolines of de freerunbaan.

Of ga het gevecht aan in onze uitdagende lasergame arena en versla je tegenstanders. Bewapend met een gloednieuwe lasergun en bijhorend vest sluip je door het gebied op zoek naar de vijand. Strijd met, of juist tegen jouw vrienden of familie.

Na de hevige strijd is het tijd voor een hapje en een verkoelend drankje bij Bar & Balls.

Leuke activiteiten voor jouw dagje uit

Bowlen

Bowlen

Zin in een interactieve en uitdagende avond uit, maar ben je uitgekeken op het klassieke …

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum is de meest unieke binnenspeeltuin van Nederland. Naast Dubai is Mattel Play! …

Zwemmen

Zwemmen

Spring in het diepe en kom zwemmen in één van de zwembaden op De Schatberg …

Lasergame

Lasergame

Ga met je lasergun in de aanslag de strijd aan met vrienden, familie of collega’s …


Reserveer de leukste activiteiten voor een dagje uit in omgeving Venlo

Lijkt jou een dagje uit in omgeving Venlo leuk en ben je enthousiast over de mogelijkheden bij FEC Sevenum? Reserveer dan eenvoudig online een van deze unieke belevenissen. Mocht je samen met je vrienden of familie de dag willen afsluiten met een diner bij 13 restaurants onder één dak? Vergeet dan niet om ook direct een tafeltje in ons ABC Restaurant te reserveren.

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

0774677777
reserveringen@schatberg-fec.nl

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.