FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures
De Wereld van Angelina Ballerina™

De Wereld van Angelina Ballerina™

Angelina Muizeling wil heel graag een ballerina worden.  Ze vindt haar balletlessen bij juffrouw Lilly geweldig leuk en doet heel erg haar best om te zorgen voor mooie optredens. Dans jij ook zo graag? En maak jij ook zo graag muziek?  Kom oefenen in dezelfde balletstudio als Angelina en laat ons je beste danspasjes zien op het podium.

Direct reserveren
leuke-kinderfeestjes-voor-meiden

De wereld van Angelina Ballerina™

Eenmaal binnen in de wereld van Angelina Ballerina™ zie je direct een prachtig wit paviljoen, dat is Angelina’s muziekkiosk waar verschillende muziekinstrumenten liggen voor jou om mee te spelen. Hier kun je ook een mooi boeketje bloemen bij elkaar zoeken om zo de boel nog mooier te maken. In Angelina’s dansstudio mag jij een echte tutu aan en krijg je dansles. In de spiegelwand kun je jouw moves zien voor jij jouw optreden aan papa, mama, opa of oma laat zien. Spannend hè?

Angelina kan niet wachten tot jij in haar wereld komt om samen muziek te maken en te dansen. Kom je snel op bezoek?

Tarieven

Openingstijden

Openingstijden

Maak kennis met Angelina en haar vriendjes

Ook zo snel mogelijk spelen met Angelina en haar vriendjes?

Direct reserveren

Angelina Ballerina™ kleurplaten en knutsels

Verheug jij je al op een bezoek aan de Wereld van Angelina Ballerina™? Of ben je al geweest en kun je er geen genoeg van krijgen? Download hieronder dan een mooie kleurplaat en laat je creativiteit de vrije loop! Je kunt ook een eigen boekenlegger of eierdopje maken!

Contact gegevens

Mattel Play! Sevenum
Middenpeelweg 7
5975MZ Sevenum

Op dit moment is het erg druk bij de Customer Service daarom vinden wij het fijn als je ons je vraag mailt. Zo kunnen we lange wachttijden via de telefoon voorkomen. Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen een dag.
Terug