FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures
De Wereld van Bob de Bouwer™

De Wereld van Bob de Bouwer™

Kunnen wij het maken? Kijk jij ook op de televisie hoe Bob de Bouwer™ en zijn team projecten bouwen op basis van teamwerk? Met zijn zakenpartner Wendy, leerling Leo en een team machines knapt Bob Fixham & Lentestad op. Nu kun jij ook deel uitmaken van het team. Pak je bouwhelm en ga ze maar snel helpen, want het leukste is de klus klaren!

Direct reserveren
schoolreis-ideeën

Kunnen wij het maken? Nou en of!

Wil jij altijd al een helper zijn van Bob de Bouwer™? Dat kan bij Mattel Play! Je kunt in de wereld van Bob natuurlijk van alles bouwen, zo ook in de werkplaats van Wendy. Maar wist jij dat je zelfs zijn favoriete broodje kunt bouwen of een heuse werktekening kunt maken op een van de speciale lichtbakken? Maar er is nog veel meer te doen en te beleven. Probeer zo snel mogelijk een bal door het buizendoolhof te laten rollen, graaf met een van de speciale zandkraantjes of metsel mee aan een huis.

Kom je ook binnen spelen bij de wereld van Bob de Bouwer™? Kunnen wij het samen maken? Bob zegt: “Nou en of!”

Tarieven

Openingstijden

Openingstijden

Maak kennis met Bob en zijn vriendjes

Ook zo snel mogelijk spelen met Bob en zijn vriendjes?

Direct reserveren

Bob de Bouwer™ kleurplaten

Verheug jij je al op een bezoek aan de Wereld van Bob de Bouwer™? Of ben je al geweest en kun je er geen genoeg van krijgen? Download hieronder dan een mooie kleurplaat of boekenlegger en laat je creativiteit de vrije loop!

Contact gegevens

Mattel Play! Sevenum
Middenpeelweg 7
5975MZ Sevenum

Op dit moment is het erg druk bij de Customer Service daarom vinden wij het fijn als je ons je vraag mailt. Zo kunnen we lange wachttijden via de telefoon voorkomen. Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen een dag.
Terug