FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures
De wereld van Brandweerman Sam™

De wereld van Brandweerman Sam™

Brandweerman Sam™ is dapper, bescheiden en betrouwbaar. Hij stelt zijn leven in dienst van anderen en iedereen in Piekepolder weet dat niets Brandweerman Sam™ te veel moeite is. Sam rijdt in de brandweerauto Jupiter; de trots van de brandweer van Piekepolder. Sam staat erom bekend dat hij het hoofd koel houdt in kritieke situaties. Alleen wanneer hij echt verrast is, roept hij: “Alle branden van Londen nog aan toe!”

Direct reserveren

Unieke Brandweerman Sam™ belevenis

De wereld waar je binnen kunt spelen met Brandweerman Sam™ is best wel spannend. Daarom krijg je eerst een stoere helm zodat je alvast lijkt op een heuse brandweerman. Er staat namelijk een huis in brand! Kun jij, net als Sam, ook je hoofd koel houden tijdens het blussen van een brand? Maar niet alleen Sam heeft je hulp nodig. Dieuwertje, de moeder van Norbert heeft haar eigen winkeltje en kan wel wat hulp gebruiken met de boodschappen uitzoeken en de kassa bedienen. Er is hier zoveel te doen en te beleven. Leer zeemansknopen leggen, blus een brand vanuit de boot, kruip door de grotten, leer meer over hoe je een echte brand moet blussen, sjees van de glijbaan en meer!

Waar wacht je nog op? Pak je helm en kom binnen spelen in de wereld van Brandweerman Sam™ in Mattel Play! Sevenum.

Tarieven

Openingstijden

Openingstijden

Maak kennis met Sam en zijn team

Ook zo snel mogelijk spelen met Sam en zijn vriendjes?

Direct reserveren

Brandweerman Sam™ kleurplaten

Verheug jij je al op een bezoek aan de Wereld van Brandweerman Sam™?  Of ben je al geweest en kun je er geen genoeg van krijgen? Download hieronder dan een mooie kleurplaat en laat je creativiteit de vrije loop!

Contact gegevens

Mattel Play! Sevenum
Middenpeelweg 7
5975MZ Sevenum

Op dit moment is het erg druk bij de Customer Service daarom vinden wij het fijn als je ons je vraag mailt. Zo kunnen we lange wachttijden via de telefoon voorkomen. Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen een dag.
Terug