FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures
De Wereld van MEGA™

De Wereld van MEGA™

Op de benedenverdieping vind je MEGA BLOKS™. De unieke, grote blokken zijn speciaal gemaakt voor kleine handjes met een grote verbeelding. Kom ook spelen in het MEGA BLOKS™ Zwembad met de mooie, gekleurde blokken en creëer alles van hoge torens tot jouw favoriete dieren. Je hoeft je niet aan de standaardregels te houden, bouw lekker wat jij denkt dat goed is. Met MEGA BLOKS™ groeit niet alleen jouw bouwwerk, maar ook je zelfvertrouwen!

Direct reserveren

MEGA CONSTRUX™

Op de eerste verdieping vind je, voor meer ervaren bouwers MEGA CONSTRUX™. Deze manier van bouwen stelt kinderen in staat om met hun favoriete personages en verhalen in contact te komen, zodat ze ‘verder kunnen bouwen’. Denk bijvoorbeeld aan een ruimtewereld of een vette skyline. Ook kun je de constructie van jouw bouwwerk uittesten door middel van de aardbevingssimulator. Met de MEGA™-workshop kun je je eigen creaties naar een hoger niveau tillen met digitale technologie! In de green screen ruimtes kan hier een eigen animatiefilm worden gemaakt die je rechtstreeks naar je eigen e-mailadres kan verzenden. In deze bouwwereld draait alles om bedenken, bouwen en vastleggen.

Tarieven

Openingstijden

Openingstijden

Ook zo snel mogelijk spelen met MEGA BLOKS™ & MEGA CONSTRUX™?

Direct reserveren

Contact gegevens

Mattel Play! Sevenum
Middenpeelweg 7
5975MZ Sevenum

Op dit moment is het erg druk bij de Customer Service daarom vinden wij het fijn als je ons je vraag mailt. Zo kunnen we lange wachttijden via de telefoon voorkomen. Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen een dag.
Terug