FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures
De Wereld van Thomas & Friends™

De Wereld van Thomas & Friends™

Thomas is de blauwe locomotief met nummer 1. Hij is een vrolijk locomotiefje dat nogal eens in de problemen komt. Meestal omdat hij graag dingen doet die hij beter aan grotere locomotieven kan overlaten. Maar problemen duren nooit lang in de wereld van Thomas en hij heeft snel alles op de rails. Thomas werkt hard en wil altijd een “zeer nuttig locomotiefje” zijn. Kom jij hem helpen op het eiland Sodor?!

Direct reserveren

In sneltreinvaart naar de wereld van Thomas & Friends™

In de wereld van Thomas de Stoomlocomotief kun je genoeg ontdekken. Kom naar het groente- en fruit sorteerstation om te kijken hoe goed jij bent in uitzoekwerk. Kun jij jouw eigen locomotiefje laten rijden op de rails? Er is een cool tandwielspel en een grote ballenbak waar Harold de Helikopter vliegt. Je kunt hier naar hartenlust klimmen, klauteren en glijden. Je kunt lekker puzzelen en blokken laden en lossen. Je kunt hier zelf bijna verdwalen in de blokken door in een van de grote zachte blokkenbakken te springen.

Ga met een sneltreinvaart naar de wereld van Thomas en de rest van het enthousiaste team om de mooiste avonturen te beleven! Zien we jou snel?

Tarieven

Openingstijden

Openingstijden

Kom spelen met Thomas en zijn vriendjes

Ook zo snel mogelijk spelen met Thomas en zijn vriendjes?

Direct reserveren

Thomas & Friends™ kleurplaten

Verheug jij je al op een bezoek aan de Wereld van Thomas de Stoomlocomotief? Of ben je al geweest en kun je er geen genoeg van krijgen? Download hieronder dan een mooie kleurplaat en laat je creativiteit de vrije loop!

Contact gegevens

Mattel Play! Sevenum
Middenpeelweg 7
5975MZ Sevenum

Op dit moment is het erg druk bij de Customer Service daarom vinden wij het fijn als je ons je vraag mailt. Zo kunnen we lange wachttijden via de telefoon voorkomen. Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen een dag.
Terug