FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Familie uitje met eten

Ben je op zoek naar een tof familie uitje gecombineerd met uit eten? Dan ben je bij FEC Sevenum aan het juiste adres! FEC Sevenum bestaat uit een viertal concepten: ABC Restaurant Sevenum, The Portal Action House & Lasergame, Mattel Play! Sevenum en FEC Bar & Balls. Met dit ruime aanbod van (speel)concepten is er voor ieder wat wils om er een onvergetelijke dag van te maken. Het Fun & Entertainment Center is te vinden aan de Middenpeelweg 7 te Sevenum. Kom langs en combineer een familie uitje met eten en kies uit maar liefst 12 verschillende keukens!

Ontdek 12 restaurants onder 1 dak!

Bij het ABC Restaurant kun je heerlijk genieten van een vers bereid diner. Voor een all-in prijs geniet je maar liefst van 12 wereldrestaurants. Bij binnenkomst kijk je al je ogen uit, ieder van de 12 restaurants heeft een eigen sfeer en een unieke beleving. Start met een heerlijk voorgerechtje of een soepje met brood. Hierna geniet je van onze Amerikaanse Grill, verse vis, Chinese wok, Mexicaanse tortilla’s, Italiaanse gerechten of Japanse Sushi. Ook voor de kids is er genoeg lekkers te verkrijgen! Daarnaast is er ook een speciaal plekje voor alle fastfood lovers. Heb je nog genoeg ruimte over voor een lekker toetje? Ga dan langs bij de Bakery & Ice Cream voor een cupcake, ijsje, chocolademousse en nog veel meer lekkers. Ben je al overtuigd?!

familie uitje met eten
familie uitje met eten
familie uitje met eten

Let’s enter The Portal Action House & Lasergame tijdens een familie uitje met eten

Combineer een uitje met de familie met eten bij FEC Sevenum. Met onze superdeal kun je lasergamen combineren met uit eten bij ABC Restaurant. De deal bestaat uit 1 heat lasergamen + 2 uur eten bij ABC Restaurant. Onze combideals zijn te boeken vanaf €35,- per persoon. Verder kun je terecht bij The Portal Action House, dit speelconcept is speciaal ontwikkeld voor tieners en jong volwassenen.


Beleef Mattel Play! tijdens een familie uitje met eten

Ook voor de allerkleinsten hebben we meer dan genoeg activiteiten die urenlang vermaak garanderen tijdens een familie uitje met eten. In het Fun & Entertainment Center zit namelijk ook Mattel Play! Sevenum. Kinderen beleven hier een middag boordevol plezier in de meest unieke binnenspeeltuinen van Europa!

Zet een helm op en bouw als Bob de Bouwer™ of dans in een schitterende tutu als Angelina Ballerina™. Wees een held als Brandweerman Sam™ of bezoek Thomas de Stoomlocomotief op het eiland Sodor.


Geniet van een onvergetelijk uitje

Beleef een onvergetelijk uitje met eten samen met de hele familie! Bij FEC Sevenum kun je terecht voor veel plezier. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze website. Op één ding kun je van ons aan: FEC Sevenum biedt alle mogelijkheden voor een tof familie uitje met eten!

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

info@fecsevenum.nl