FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Familie uitjes ideeën – Kom langs bij ons!

Ben je op zoek naar ideeën voor familie uitjes? Dan biedt het Fun & Entertainment Center Sevenum de oplossing voor jou en je familie! FEC is namelijk de plek waar je terecht kunt voor een enorme dosis plezier voor je hele familie. Ons Center biedt namelijk plezier voor zowel jong als oud. FEC Sevenum bestaat uit een viertal concepten: ABC Restaurant Sevenum, The Portal Action House & Lasergame, Mattel Play! Sevenum en FEC Bar & Balls. Met deze concepten is er altijd voor ieder wat wils, zo kan de hele familie genieten van een tof uitje. FEC Sevenum ligt aan de Middenpeelweg 7 te Sevenum en is makkelijk bereikbaar via de A67.


13 restaurants onder één dak

Geniet bij ABC Restaurant Sevenum van maar liefst 13 restaurant onder één dak! Bij binnenkomst zal de hele familie al zijn ogen uit kijken. Loop allereerst even rond om een kijkje te nemen langs alle wereld restaurants. Ieder restaurant heeft een eigen stijl en unieke beleving. Maak een start met een voorgerecht bij het soep- en broodbuffet. Ga hierna langs de Amerikaanse Grill, Daily Fresh Fish, Chinese wok, Mexicaan, Japanse Sushi Bar, Diner Fastfood of de Italiaanse cuisine. Toch liever op de gezonde tour? Dan kun je je eigen salade samenstellen bij de Salade bar. Nog een plekje overgehouden voor een toetje? Kom dan langs bij de Bakery & Ice Cream of Pancakes & Waffles. Ben je al overtuigd?


Let’s enter The Portal

The Portal bestaat uit twee onderdelen. The Portal Action House & Lasergame. Het Action House is een indoor virtuele wereld vol uitdagingen voor actieve tieners en volwassene; de verschillende faciliteiten zijn freerunning, trampolines en een pumptrack. Verder kun je bij het lasergamen in teams samenwerken om de tegenstanders te verslaan in een splinternieuwe lasergame arena. Ga jij de uitdaging aan? Bestel dan hier gemakkelijk je tickets online!


Mattel Play! Sevenum

Bij FEC Sevenum wordt er ook aan de allerkleinste gedacht. In het Fun & Entertainment Center zit ook namelijk Mattel Play! Sevenum. Kinderen beleven hier een dag boordevol plezier in een van de meest unieke binnenspeeltuinen van Nederland. Deze indoor speelgelegenheid is een betoverende wereld waar kinderen hun TV-helden kunnen ontmoeten. Na Dubai is Sevenum de 2e locatie van Mattel Play! ter wereld én dat in Limburg!


FEC Bar & Balls
Vrienden borrelen bij FEC Bar & Balls

Geniet van een onvergetelijk uitje

FEC Bar & Balls is de sportsbar van het Fun & Entertainment Center waar je terecht kunt voor een heerlijk hapje of drankje! Al met al heeft FEC Sevenum genoeg te bieden voor al je ideeën voor al je familie uitjes. Beleef een onvergetelijk uitje samen met de hele familie! Bij FEC Sevenum kun je terecht voor veel plezier. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze website.

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

info@fecsevenum.nl