FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Familie uitjes Noord-Limburg

Op zoek naar een plek voor familie uitjes in Noord-Limburg? Kom langs bij ons Fun & Entertainment Center Sevenum! Geniet van een enorme dosis plezier voor de hele familie bij FEC Sevenum. Ons Fun & Entertainment Center is de plek voor jong en oud om heerlijk te genieten met de hele familie. FEC Sevenum bestaat uit een viertal unieke concepten: ABC Restaurant Sevenum, The Portal Action House & Lasergame, Mattel Play! Sevenum en FEC Bar & Balls. Met deze concepten bieden wij voor ieder wat wils. FEC Sevenum ligt in het Noorden van Limburg en is gelegen aan de Middenpeelweg 7. Het is zeer makkelijk bereikbaar via de A67.

Fun & Entertainment Center Sevenum

13 Sfeervolle restaurants onder één dak!

Beleef bij ABC Restaurant Sevenum de unieke sfeer van maar liefst 13 restaurants onder één dak. Al bij binnenkomst kan de hele familie de sfeer beleven en haar ogen uitkijken. Loop allereerst even rond om een kijkje te nemen langs al onze restaurants zodat je weet wat voor goeds je te wachten staat. Ieder restaurant heeft zijn een unieke stijl en beleving. Elke dag worden alle producten vers bereid. Begin bij Soup & Breads voor een heerlijk soep- en broodbuffet. Geniet daarna van onze andere restaurants zoals de Amerikaanse Grill, Daily Fresh Fish, The Asian, Mexicaan, Japanse Sushi Bar, Diner fastfood of de Vegitalian. Eet je graag bewust? Diegene kan langs bij de Salad Bar om zijn of haar eigen salade samen te stellen. Tevens zijn er ook minimaal veertig gerechten gelabeld met Healthy Option. Verder zijn er genoeg keuzemogelijkheden voor ieders smaak. Er is natuurlijk ook gedacht aan vegetarische gerechten en gluten- en lactosevrij eten. Nog een plekje overgehouden voor een toetje? Kom dan langs bij de Bakery & Ice Cream of Pancakes & Waffles. Ben je al overtuigd?


Ontdek The Portal

In Noord-Limburg zijn er tal van leuke familie uitjes. Bij The Portal Action House is de virtuele wereld versmolten met de realiteit. Stap in The Portal en ga met de hele familie los in drie verschillende levels. Deze levels bestaan uit een vette freerunningsbaan, uitdagende trampolines en een spectaculaire pumptrack. Ook te vinden in The Portal; lasergamen! Ga hier de strijd aan met je lasergun in de aanslag. Maak teams en probeer samen te werken om het andere team te verslaan. Wie weet stappen jullie wel als winnaar uit de Lasergame arena!


Unieke speeltuin voor de kleintjes

Naast de binnenspeeltuin in het restaurant bevindt zich binnen FEC Sevenum ook Mattel Play! Sevenum. Hier kunnen de allerkleinste enorm veel plezier beleven. Laat ze kennis maken met al hun televisie helden. Bob de Bouwer™, Brandweerman Sam™, Angelina Ballerina™ en Thomas de Stoomlocomotief™ staan te popelen om je te ontmoeten!


Boek nu je familie uitjes!

Boek nu je familie uitjes in Noord-Limburg bij FEC Sevenum. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die FEC Sevenum te bieden heeft? Bekijk onze website voor alle actuele informatie. Of neem contact met ons op.