FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacancies

Restaurant met speeltuin binnen

Bij ABC Restaurant Sevenum waan je je in een heus vakantiedorp met verschillende keukens inclusief een speelparadijs voor de kinderen! De kinderen kunnen hier spelen in een ballenbak, een voetbalkooi of spelen met blokken terwijl de ouders een heerlijk hapje kunnen eten in het restaurant. 


13 restaurants onder 1 dak

Al bij binnenkomst kijk je je ogen uit! Ieder restaurant heeft een eigen uitstraling en zijn eigen specialiteiten. Voor een heerlijke start ga je naar het soep- en broodbuffet. Daarna geniet je van verse vis, Amerikaanse grill, Chinese wok, Mexicaanse tortilla’s, Italiaanse pasta of Japanse sushi. Naast de speeltuin binnen kunnen de kinderen terecht voor een heerlijke pannenkoek. Liever op de gezonde tour? Dan vind je vast iets naar wens bij de Salade bar. Daarnaast hebben we ook voor de fastfood liefhebbers een plekje gemaakt. Voor alle desserts kun je terecht bij de Bakery & Ice Cream. Al verkocht?


Unieke speeltuin binnen FEC Sevenum

ABC Restaurant Sevenum bevindt zich in het Fun & Entertainment Center Sevenum. Naast de speeltuin binnen in het restaurant, vind je hier ook Mattel Play! Sevenum. Mattel Play! Sevenum is een unieke speeltuin binnen in FEC Sevenum waar kinderen zich helemaal kunnen laten gaan in de werelden van Bob de Bouwer, Brandweerman Sam, Angelina Ballerina en Thomas de Stoomlocomotief. En als klap op de vuurpijl zijn er regelmatig Meet&Greets en kun je een high-five of knuffel krijgen van je favoriete TV-held!


Ook voor de tieners

Erop uit met het hele gezin? Naast de speeltuin binnen ligt The Portal Action House. The Portal Action House bestaat uit drie levels, waaronder een vette freerunningbaan, tal van trampolines en een spectaculaire pumptrack. Combineer jouw uitje bij Mattel Play! Sevenum of The Portal Action House ook met eten bij ABC Restaurant Sevenum. Bij entree van een van de concepten krijg je €5 korting op eten in dit restaurant met speeltuin binnen.