FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Uitje peuter slecht weer

Op zoek naar een uitje voor een peuter bij slecht weer? Bij Mattel Play! Sevenum kun je jouw TV-held in levende lijve ontmoeten! Het lijkt op een binnenspeeltuin, maar het is nét even wat anders. Waan je in de werelden van Bob de Bouwer™, Brandweerman Sam™, Angelina Ballerina™ en Thomas de Stoomlocomotief™. En als klap op de vuurpijl worden er meet & greets georganiseerd zodat je de helden een high-five of een knuffel kunt geven! Ook kan er volop gebouwd worden in de Mega™ zones, kun je klimmen en klauteren in de Soft Play zone of kunnen de peuters zich laten gaan op rolschaatsbaan. Maar wel met de hulp van papa of mama natuurlijk!


Weer of geen weer

Weer of geen weer, dat maakt bij Mattel Play! Sevenum niet uit. Bij slecht weer kun je lekker droog en warm binnen spelen. Bij warm weer is het bij Mattel Play! Sevenum lekker koel door onze airconditioning. Oftewel, het is altijd een goed moment om te komen genieten bij Mattel Play! Sevenum.

Let’s Play Together

Wat wij van Mattel Play! Sevenum belangrijk vinden is dat er de mogelijkheid is voor ouders en peuters om samen te spelen en te genieten van kostbare tijd met elkaar. Wie weet schuilt er in jou ook wel een Bob de Bouwer, Brandweerman, Stoomlocomotief of een heuse Ballerina! 


Ook voor de tieners

Erop uit met het hele gezin? Naast peuters hoeven ook de tieners zich niet te vervelen met slecht weer. In het Fun & Entertainment Center bevindt zich voor de 8+’ers ook The Portal Action House. The Portal Action House is een verborgen gamewereld die bestaat uit drie levels die bestaan uit een vette freerunningbaan, tal van uitdagende trampolines en een spectaculaire pumptrack. Sneltoetsen en joysticks gaan je niet verder helpen: alleen met je eigen stunts zet je een persoonlijke highscore neer. Kom ervaren hoe je zelf op een actieve wijze bezig kunt zijn.


Andere leuke uitjes voor peuters

Bowlen

Bowlen

Zin in een interactieve en uitdagende avond uit, maar ben je uitgekeken op het klassieke …

Zwemmen

Zwemmen

Spring in het diepe en kom zwemmen in één van de zwembaden op De Schatberg …


Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.