FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Groepsactiviteiten Noord-Limburg

Op zoek naar groepsactiviteiten in Noord-Limburg? Kom dan langs bij Fun & Entertainment Center Sevenum! Geniet met iedereen van een enorme dosis plezier bij FEC Sevenum. Onze groepsactiviteiten zijn geschikt voor zowel jong als oud. FEC Sevenum bestaat uit een viertal bijzondere concepten: ABC Restaurant Sevenum, The Portal Action House & Lasergame, Mattel Play! Sevenum en FEC Bar & Balls. FEC Sevenum is te vinden in het noorden van Limburg gelegen aan de Middenpeelweg 7 te Sevenum. Het is zeer makkelijk te bereiken via de A67. Maak van jouw groepsactiviteit er eentje om nooit te vergeten!


Salto op de trampoline in The Portal Action House

Ga de strijd aan in The Portal

In Noord-Limburg zijn tal van leuke groepsactiviteiten. The Portal Action House is een geheime wereld waarin de virtuele- en de normale wereld zijn verworven. In drie uitdagende levels zullen er diverse uitdagingen getrotseerd moeten worden. Durf jij te testen of jouw vette sprongen, trucs op een freerunbaan en BMX kwaliteiten in real life net zo goed zijn als in de virtuele wereld? Kom het zelf ervaren in The Portal Action House en versla samen de drie Evils!

Level XX is te vinden in The Portal Lasergame. Dit level bestaat uit een zinderende lasergame arena inclusief blacklights en verschillende licht- en geluidseffecten. In deze arena ga je, bewapend met een ultramodern Lasermaxx lasergun, de strijd aan tegen Dr. Racoxx. Verplaats je geruisloos van de begane grond naar de bovenverdieping om zo je tegenstanders te besluipen. Bepaal zelf je strategie om de meeste hits te krijgen. Zo word jij de onomstreden nummer 1 van de groep. Maximaal 20 personen kunnen tegelijk strijden in de lasergame arena. Bekijk alle deals door op de onderstaande button te klikken.


Smikkelen in het ABC Restaurant

Geniet bij het ABC Restaurant Sevenum met grote of kleine groepen van maar liefst 13 restaurants onder één dak. Alle gerechten worden bij ABC Restaurant vers bereid, ook voor de bewuste eter is er voldoende keus! Er zijn immers meer dan veertig gerechten gelabeld als Healthy Option. Een bezoek aan het ABC Restaurant is ideaal te combineren met een van onze groepsactiviteiten. Combineer je groepsactiviteit met een diner bij ABC Restaurant in Noord-Limburg.


Deals FEC Sevenum

Ontspannen met de groep aan de bar

FEC Bar & Balls is de sportbar waar je terecht kunt voor een heerlijk hapje of drankje. Dit is de plek waar je samenkomt voorafgaand aan een leuke activiteit. Nog geen zin om naar huis te gaan? FEC Bar & Balls biedt je de gelegenheid om samen de avond of dag gezellig af te sluiten

FEC Bar & Balls

Boek nu je groepsactiviteit in Noord-Limburg!

Boek nu groepsactiviteiten in Noord-Limburg bij FEC Sevenum. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die FEC Sevenum te bieden heeft? Bekijk onze website voor alle actuele informatie.

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

info@fecsevenum.nl