FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Groepsactiviteiten Venlo

Ben jij op zoek naar toffe groepsactiviteiten in de regio Venlo? Zoek dan niet verder! Bij Fun & Entertainment Center Sevenum ben je helemaal aan het juiste adres. FEC Sevenum ligt op ongeveer 20 kilometer van Venlo. De activiteiten zijn geschikt voor zowel jong als oud. Binnen FEC Sevenum zijn er een viertal unieke concepten: ABC Restaurant Sevenum, The Portal Action House & Lasergame, Mattel Play! Sevenum en FEC Bar & Balls. FEC Sevenum is gelegen aan de Middenpeelweg 7 en zeer makkelijk bereikbaar via de A67.


The Portal Lasergame

Test je skills in The Portal

In regio Venlo zijn tal van leuke groepsactiviteiten. The Portal Lasergame is een speciale lasergame arena. In deze arena wordt er gestreden tegen elkaar in teams. Voordat je de arena betreedt sta je oog in oog met je tegenstanders en krijg je een uitgebreide instructie. Vervolgens barst de strijd los, je gaat ten strijde met een ultramoderne Lasermaxx lasergun. 3, 2, 1 FIRE!

Multishooter lasergame
Evening hit & run lasergame
Hit & run lasergame
The Portal Action House

The Portal Action House is een geheime wereld die is getransporteerd naar Sevenum. Het is een wereld waarin de virtuele- en normale wereld zijn versmolten. In drie bloedstollende levels zullen er diverse uitdagingen getrotseerd moeten worden. Durf jij te testen of jouw vette sprongen, trucs op een freerunbaan en BMX kwaliteiten in real life net zo goed zijn als in de virtuele wereld? Kom zelf ervaren hoe je op actieve wijze kunt bezig zijn in The Portal Action House en versla samen de drie Evils!

Portal kinderfeestje
Salto op de trampoline in The Portal Action House
Portal kinderfeestje

De keuze bij ABC Restaurant is reuze!

Geniet na een toffe groepsactiviteit in regio Venlo bij het ABC Restaurant Sevenum van maar liefst 13 restaurants onder één dak. Alle gerechten worden bij ABC vers bereid en ook voor de bewuste eter is keuze reuze! Er zijn immers meer dan veertig gerechten gelabeld als Healthy Option. Een bezoek aan het ABC Restaurant is ideaal te combineren met een van onze groepsactiviteiten. Wil je dit uitje nog combineren met een heerlijk diner? Check voor meer informatie over ABC Restaurant de website van het restaurant. De combinatie deals met The Portal zijn te bekijken door op een van de knoppen hieronder te klikken!


FEC Bar & Balls

Ontspannen met de groep aan de bar

FEC Bar & Balls is de sportbar waar je terecht kunt voor een heerlijk hapje of drankje. Dit is de plek waar je samenkomt voorafgaand aan een leuke activiteit. Nog geen zin om naar huis te gaan? FEC Bar & Balls is ook de plek om samen de avond of dag gezellig af te sluiten


Reserveer direct een groepsactiviteit in regio van Venlo!

Boek nu jouw uitje naar de coolste speeltuin in Sevenum! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die FEC Sevenum te bieden heeft? Bekijk onze website voor alle actuele informatie. Of neem contact met ons op via de mail.