FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Indoor activiteiten Brabant

Ben jij op zoek naar leuke indoor activiteiten in Brabant? FEC Sevenum biedt verschillende indoor activiteiten voor een compleet dagje uit dichtbij Brabant! Het Fun & Entertainment Center Sevenum is gelegen aan de A67, precies op de grens tussen Brabant en Limburg. Hierdoor is FEC Sevenum ook ideaal als je op zoek bent naar indoor activiteiten in Brabant. De indoor activiteiten van FEC Sevenum zijn geschikt voor alle leeftijdsgroepen, zowel voor kinderen, tieners als (jong-) volwassenen! De interactieve indoor speelwereld Mattel Play! biedt urenlang plezier voor kinderen tot tien jaar. The Portal Action House is een fysieke gamewereld met sportieve uitdagingen. Tevens is er een indoor lasergame arena om de strijd aan te gaan met het gezin, de familie of met collega’s.


Ga de strijd aan bij The Portal Lasergame

Indoor activiteiten bij The Portal zijn perfect voor kinderen vanaf acht jaar, tieners en volwassenen. Bij The Portal Lasergame sta je voor de strijd losbarst oog in oog met je tegenstanders. Met jouw gezichtsuitdrukking kun je de tegenstander al intimideren. Nadat je een uitgebreide instructie hebt gekregen klinkt het startsein. Gewapend met een ultramodern Lasermaxx lasergun en laservest beweeg jij je over het speelveld van maar liefst twee verdiepingen. Sluip door nauwe gangetjes, kruip naar de overkant en ga op zoek naar de tegenstanders. Na de intensieve lasergame heat ontvangt iedereen een persoonlijk scoreformulier met zowel de teamscore als een individuele score. Beleef spanning en sensatie tijdens deze indoor activiteit in de buurt van Brabant. 

Spectaculaire indoor activiteiten bij The Portal Action House

Bij The Portal Action House is een gamewereld realiteit geworden. Het verhaal speelt zich af in het huis van de familie Johnson, maar er is iets raars aan de hand. Langzamerhand verandert het huis in pixels, maar jij kunt ze redden! In drie uitdagende levels sta je oog in oog met sportieve uitdagingen. Doorloop de freerunbaan, de trampolines en de pumptrack om de vijanden te verslaan en wordt de held van de dag!

Spelen, leren en ontdekken in de werelden van TV-helden

Bij Mattel Play! Sevenum kunnen kinderen zich urenlang vermaken in de werelden van hun favoriete TV-helden. Hierbij staat samen spelen, leren en ontdekken centraal. In de belevingswerelden van Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™, Brandweerman Sam™ en Thomas de Stoomlocomotief™ kunnen ouders en kinderen samen spelen en genieten.

Logo ABC Restaurants

Een afsluiter bij het ABC Restaurant

Na een dag genieten van alle indoor activiteiten nabij Brabant, is het heerlijk om de dag af te sluiten bij het populaire ABC Restaurant. Bij het ABC Restaurant geniet je van onbeperkt eten en drinken bij maar liefst 13 restaurants. Maak gebruik voor een van de combinatiedeals en combineer de indoor activiteiten met een culinaire ontdekkingsreis. 

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

0774677777
info@fecsevenum.nl

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.