FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Indoor activiteiten volwassenen – Kom langs!

Op zoek naar indoor activiteiten voor volwassenen? Weer of geen weer, FEC Sevenum is de ideale plek voor activiteiten voor volwassenen. Onze concepten voor volwassenen bieden je de gelegenheid om van een tof uitje te genieten. Het Fun & Entertainment Center bestaat uit de volgende concepten voor volwassenen: ABC Restaurant, The Portal Action House & Lasergame en FEC Bar & Balls. FEC Sevenum is te vinden aan de Middenpeelweg 7 te Sevenum en is zeer makkelijk bereikbaar via de A67.


Betreed The Portal Action House & Lasergame

The Portal biedt een unieke beleving voor (jong-) volwassenen! Bij The Portal Action House betreed je een indoor virtuele wereld bomvol met unieke ervaringen. De uitdagingen zijn voor zowel tieners als volwassenen leuk. Oefen je freerun skills, jump op een van de vele trampolines of step op de pumptrack. Daarnaast ook te vinden bij The Portal; lasergamen! Ga het avontuur aan en versla je vrienden als één team! Boek je tickets gemakkelijk online!

Kinderfeest voor meiden bij The Portal
Hit & run lasergame

Gewoon lekker genieten aan de bar

Zakelijk uitje FEC Sevenum

Geniet samen met je vrienden aan de sportsbar van het Fun & Entertainment Center. Bij Bar & Balls kun je altijd terecht voor een heerlijk hapje of drankje.


Beleef 13 wereldrestaurants onder 1 dak

Geniet bij ABC Sevenum van een vers bereid diner. Met 13 restaurants is er altijd voor ieder wat wils. Bij binnenkomst zal iedereen al zijn of haar ogen uitkijken! Al onze restaurants hebben namelijk een eigen stijl en beleving, niet te vergeten ook ieder haar eigen specialiteiten! Geniet van een heerlijk voorgerecht bij het soep- en broodbuffet. Ga daarna langs bij een van onze restaurants, zoals het vis paleis, Steak House, The Asian, Mexican, Japanse Sushibar of Vegitalian Food. Heb je nog steeds niet genoeg gehad? Ga dan langs bij een van onze toetjes buffetten: Bakery & Ice Cream of Pancake & Waffles. Liever wat gezonder eten? Bij onze Salade Bar stel je een eigen salade samen met dagverse ingrediënten. Ben je al overtuigd?


Reserveer een indoor activiteit voor volwassenen!

Lijkt jou een dagje uit met vrienden leuk en ben je enthousiast over de mogelijkheden bij FEC Sevenum? Reserveer dan eenvoudig online een van deze unieke belevenissen. Mocht je samen de dag willen afsluiten met een diner bij 13 restaurants onder één dak? Vergeet dan niet om ook direct een tafeltje in ons ABC Restaurant te reserveren.

Bowlen

Bowlen

Zin in een interactieve en uitdagende avond uit, maar ben je uitgekeken op het klassieke …

Zwemmen

Zwemmen

Spring in het diepe en kom zwemmen in één van de zwembaden op De Schatberg …

Lasergame

Lasergame

Ga met je lasergun in de aanslag de strijd aan met vrienden, familie of collega’s …