FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacancies

Indoor speeltuin Limburg

Ben je op zoek naar een leuke indoorspeeltuin in Limburg?

Zowel bij goed, als bij slecht weer kunnen kinderen zich helemaal uitleven in onze speeltuinen. Bij FEC Sevenum vind je twee unieke speeltuinen, een lasergame arena, een bar en het beroemde ABC Restaurant. Kinderen tot ongeveer tien jaar kunnen urenlang spelen bij indoor speeltuin Mattel Play! Kinderen vanaf acht jaar, of de stoere papa’s en mama’s kunnen zich helemaal uitleven in de indoor gamewereld The Portal Action House. Heb je nog energie over na een bezoekje aan deze speeltuinen? Dan kun je het gevecht aangaan met jouw tegenstanders bij The Portal Lasergame. Er is ontzettend veel te beleven bij deze indoor speeltuin in Limburg!

Mattel Play!

Mattel Play! is een unieke indoor speeltuin in Limburg. Het unieke aan Mattel Play! is dat kinderen in werelden van hun favoriete TV-helden terechtkomen. Zet een bouwhelm op en bouw zoals Bob de Bouwer™ of dans in een tutu zoals Angelina Ballerina™. Breng een bezoek aan Thomas de Stoomlocomotief™ op het eiland Sodor of blus een brand zoals Brandweerman Sam™. Bij Mattel Play! kunnen kinderen tot ongeveer tien jaar zich helemaal uitleven. Het draait niet alleen om spelen bij de indoor speeltuin Mattel Play! Zo is het ook belangrijk dat kinderen leren en ontdekken tijdens een bezoek aan onze indoor speeltuin in Limburg. Wist je trouwens dat over de hele wereld er slechts twee van deze speeltuinen te vinden zijn? Eentje bij ons, en eentje in Dubai!

The Portal Action House

Voor kinderen vanaf acht jaar, of zelfs voor volwassenen, hebben wij The Portal Action House. The Portal Action House is een fysieke gamewereld die bestaat uit drie uitdagende levels. Bij het betreden van The Portal weet je niet wat je ziet, het lijkt wel of jouw favoriete videogames tot leven zijn gekomen. In deze indoor speeltuin in Limburg ga je de strijd aan met vijanden in drie verschillende levels. In het eerste level sta je oog in oog met een kwaadaardige haai. Bestorm de freerunbaan en versla de haai. Spring door middel van flips en ‘vaults’ over de obstakels, klim als een ninja langs de muur en eindig met een gaaf trucje in de foampit. Het tweede level speelt zich af op een trampolinepark, zolang jij jouw trampoline skills showt ben je veilig. Het laatste level bestaat uit een pumptrack voor Urban Sports.

De perfecte afsluiter van een dagje uit

Als iedereen is uitgespeeld is de dag nog niet voorbij. Om het dagje uit in de indoor speeltuin in Limburg helemaal onvergetelijk te maken kun je de dag afsluiten bij ons ABC Restaurant. Hier vind je 13 uiteenlopende restaurants onder één dak, waar je zo veel mag eten en drinken als je zelf wilt! Voor een vast bedrag geniet je van alle lekkere gerechten en drankjes.

ABC Restaurant Sevenum

De leukste indoor activiteiten

ABC Restaurant

ABC Restaurant

Een bezoek aan ABC Restaurant Sevenum is voor iedereen een feestje! Met 12 restaurants onder …

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum is de meest unieke binnenspeeltuin van Nederland. Naast Dubai is Mattel Play! …

Action House 8+

Action House 8+

The Portal Action House bestaat uit een freerunningbaan, tal van uitdagende trampolines en een spectaculaire …

Lasergame

Lasergame

Ga met je lasergun in de aanslag de strijd aan met vrienden, familie of collega’s …

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.