FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Kinderfeestje 5 jaar

Wordt jouw zoon of dochter binnenkort 5 jaar? Dan mag een kinderfeestje natuurlijk niet ontbreken. Een kinderfeestje voor iemand van 5 jaar is een onvergetelijke belevenis. Het Fun & Entertainment Center biedt alles voor een geslaagd kinderfeestje want hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de interactieve binnenspeeltuin Mattel Play! In deze unieke binnenspeeltuin staat samen spelen, leren en ontdekken centraal want hier kunnen kinderen zich urenlang vermaken in themagebieden van hun favoriete TV-helden. Met het Mattel Play! arrangement heb je geen zorgen rondom het organiseren van een kinderfeestje. Met een paar muisklikken heb je alles geregeld, van uitnodigingen tot het afsluitende etentje.


Kinderfeestje Mattel
Mattel Play! Sevenum

Een compleet arrangement

Ben jij van plan om een kinderfeestje voor jouw zoon of dochter van 5 jaar te gaan vieren bij Mattel Play? Met het Mattel Play! arrangement word je geheel ontzorgd. Voor al het spelen is er natuurlijk voldoende tijd om cadeautjes uit te pakken en optioneel kun je tegen een meerprijs een cake versieren. Tevens krijgt iedereen een feestelijk welkomstdrankje want een goed begin is het halve werk!  

Hierna is het hoog tijd om de speeltuin Mattel Play! te verkennen. Met dit arrangement kunnen kinderen zich urenlang vermaken in de interactieve binnenspeeltuin. Breng een bezoekje aan Thomas de Stoomlocomotief™ op het eiland Sodor. In de wereld van deze vrolijke stoomlocomotief kun je klimmen, klauteren en glijden. Daarnaast kun je bij het groente- en fruit sorteerstation ondervinden hoe goed je bent in het uitzoekwerk. Wanneer je uitgekeken bent op het eiland Sodor is er nog veel meer te ontdekken bij Angelina Ballerina™, Brandweerman Sam™ en Bob de Bouwer™ . Daarnaast is er nog een unieke rollerdisco, Soft Play zone en een Mega Bloks™ bouwruimte.

Bij Mattel Play! kunnen kinderen zich helemaal uitleven en daar krijg je natuurlijk dorst van. Daarom krijg je bij het Mattel Play! arrangement onbeperkt ranja. Na het spelen krijgt iedereen heerlijke frietjes met saus en een snack naar keuze. Met het Mattel Play! arrangement is dus direct alles geregeld voor een onvergetelijk kinderfeestje voor een kind van 5 jaar. Wil je liever een kinderfeestje voor iemand van 5 jaar geheel op maat samenstellen? Bekijk dan ook eens onze samenstel kinderfeestjes.

Leuke activiteiten voor jouw kinderfeestje

Bowlen

Bowlen

Zin in een interactieve en uitdagende avond uit, maar ben je uitgekeken op het klassieke …

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum is de meest unieke binnenspeeltuin van Nederland. Naast Dubai is Mattel Play! …

Zwemmen

Zwemmen

Spring in het diepe en kom zwemmen in één van de zwembaden op De Schatberg …

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

0774677777
reserveringen@schatberg-fec.nl

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.