FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Lasergamen kinderfeestje Brabant – Kom langs!

Lasergamen met je kinderfeestje

Wil je met een kinderfeestje lasergamen dichtbij Brabant? Kom genieten van een enorme dosis plezier bij FEC. Geef een kinderfeestje om niet meer te vergeten!

Enter The Portal

The Portal Lasergame is onderdeel van The Portal Sevenum en is gelegen in het Fun & Entertainment Center. Het is de stoerste plek om je verjaardag te vieren. Bij The Portal Lasergame kun je terecht voor 3 deals!

Deal 1; is een combinatie tussen Lasergame & ABC Restaurant. Hiermee kun je 1 heat Lasergame spelen + 2 uur eten bij ABC Restaurant Sevenum. Met Deal 2; kun je tijdens het kinderfeestje genieten van het hele aanbod van The Portal. Ga ook springen of freerunnen en ervaar de combinatie tussen de virtuele wereld en realiteit. Deal 3; is ook niet de minste! Boek 3 heats voor maar €19,50 p.p.! Let op! De heats moeten wel door een en dezelfde persoon worden gespeeld. Je mag dus niet afwisselen met meerdere spelers.

Combineer het lasergame kinderfeestje dichtbij Brabant met lekker eten!

Om een kinderfeestje goed af te sluiten is er na het lasergamen niks beters dan lekker te gaan eten! Combineer het kinderfeestje bij The Portal Lasergame met ABC Restaurant Sevenum. Iedereen zal zijn ogen uitkijken na het zien van de unieke sfeer en beleving binnen het restaurant. Ieder van de 13 restaurants heeft zijn eigen stijl, zo is de keuze altijd reuze!


Neem contact met ons op

Voor al uw vragen kun je contact met ons opnemen. Als je benieuwd bent naar alle mogelijkheden binnen het Fun & Entertainment Center Sevenum, check dan onze pagina!