FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Lasergamen Limburg

Durf jij het aan om te gaan lasergamen in Limburg?

Ga de strijd aan tegen jouw familie of vrienden bij The Portal Lasergame in Sevenum! The Portal Lasergame is gelegen in het Fun & Entertainment Center in het Noord-Limburgse Sevenum. Vanwege de ligging aan de snelweg A67 kun je komen lasergamen vanuit heel Limburg. Bij FEC Sevenum vind je alles voor een geslaagd uitje onder één dak!

De meest uitdagende lasergame arena van Limburg

Gewapend met een ultramoderne lasergun van Lasermaxx ga je de strijd aan in een uitdagende omgeving. The Portal Lasergame beschikt over een avontuurlijke arena met blacklights en verschillende licht- en geluidseffecten om het extra spannend te maken. Voordat je het avontuur aangaat en de arena betreedt, sta je lijnrecht tegenover jouw tegenstanders. Intimideer de tegenstanders met jouw aller stoerste blik en dan kan de strijd losbarsten.

Natuurlijk word je voorzien van een uitgebreide en duidelijke instructie, zodat je direct weet wat je te doen staat zodra het startsein klinkt. Als de strijd is losgebarsten sluip je door nauwe gangen op zoek naar je tegenstanders. Klauter naar de tweede verdieping en probeer vanaf boven je tegenstanders te raken. Aan het einde krijgt iedereen een persoonlijk scoreformulier met zowel de teamscore als jouw individuele score. Zo zie je direct wie jij jou het vaakst heeft geraakt, zodat je in de volgende heat revanche kunt nemen.

Een spectaculair uitje voor vrijwel alle leeftijden

Een dagje lasergamen in Limburg is de ultieme manier om lekker intensief te bewegen met vrienden, familie of collega’s. Het is een spectaculair uitje voor vrijwel alle leeftijdsgroepen, met een minimale leeftijd van acht jaar. Mede hierdoor is het lasergamen in Limburg ontzettend populair voor kinderfeestjes, familie-uitjes, vrienden- en vriendinnendagen en bedrijfsuitjes.

Complete lasergame arrangementen

Naast dat je het lasergamen kunt reserveren, kun je tevens gebruik maken van verschillende lasergame-arrangementen. Hierbij combineer je het uitdagende lasergamen met toegang tot The Portal Action House of met een brunch of diner bij het ABC Restaurant. Wil je een keertje extra voordelig naar The Portal Action House en één heat lasergamen? Maak dan eens gebruik van onze Evening Hit & Run deal voor slechts € 8,-! 

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.