FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Leuke kinderfeestjes voor meiden

Als jouw zoon of dochter binnenkort jarig is, ben je vast al aan het bedenken wat je gaat doen met zijn of haar kinderfeestje. Al gedacht aan leuke kinderfeestjes voor meiden? We hebben bij De Schatberg en Fun & Entertainment Center Sevenum. Reserveer gemakkelijk via onze website. Deel de uitnodigingen voor de leukste meiden verjaardag uit. Jullie kunnen tijdens dit echte meiden feestje kiezen uit een van de vele activiteiten voor kinderfeestjes. Denk aan zwemmen bij De Schatberg, dansen in een tutu in de balletstudio van Angelina Ballerina™ bij Mattel Play! Sevenum of trampoline springen bij The Portal Action House. Wij hebben alle activiteiten voor leuke kinderfeestjes voor meiden samengevat in handige arrangementen. Combineer meerdere activiteiten met elkaar en laat je lekker verwennen. Gelukkig is de keuze reuze. Heb jij inmiddels al een keuze kunnen maken? Anders helpen we je met onderstaande informatie op weg.

Een leuk kinderfeestje voor jouw dochter helemaal naar wens

Zwemmen, bowlen, trampoline springen, dansen in een tutu. Wij begrijpen wel dat een keuze maken tussen deze activiteiten niet heel gemakkelijk is. Daarom kun je bij ons kiezen uit arrangementen. Doordat we met arrangementen werken, wordt het gemakkelijk kiezen, want je kunt diverse activiteiten met elkaar combineren. Leuk toch? Is jouw arrangement nog niet helemaal naar wens. Voeg dan nog een extra activiteit naar keuze toe. Natuurlijk laten we jullie tijdens het spelen niet verhongeren. Bij een arrangement is eten & drinken altijd inclusief. Inbegrepen zijn bijvoorbeeld een zakje chips, ranja, maar ook frietjes, een snack of ander tussendoortje. Kiezen maar!

leuke-kinderfeestjes-voor-meiden

Top 3 activiteiten voor een leuk kinderfeestje voor meiden

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! Sevenum is de meest unieke binnenspeeltuin van Nederland. Naast Dubai is Mattel Play! …

Bowlen

Bowlen

Zin in een interactieve en uitdagende avond uit, maar ben je uitgekeken op het klassieke …

Zwemmen

Zwemmen

Spring in het diepe en kom zwemmen in één van de zwembaden op De Schatberg …

Leuke kinderfeestjes voor meiden

Bij FEC vier je écht leuke kinderfeestjes voor meiden

Zoals je ziet is het organiseren van een leuk kinderfeestje voor meiden bij FEC Sevenum ‘a piece of cake’. Zo kun je gaan voor een lekker makkelijke keuze door een van onze arrangementen te kiezen, maar je kunt ook zelf een feestje samenstellen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct jouw stoere kinderfeestje te boeken en te organiseren want één ding is zeker: Bij FEC Sevenum en De Schatberg beleeft iedereen een onvergetelijke dag!

Andere wensen voor jouw leuke meiden kinderfeestje?

Heb jij ondanks alle mogelijkheden op deze pagina niet kunnen vinden wat je zoekt, dan helpen wij je graag telefonisch of per mail verder. Ook als je een vraag over kinderfeestjes hebt of als je wil reserveren, helpen wij je graag. Tenslotte willen wij niets liever dan jou de verjaardag van je leven bezorgen.

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

0774677777
info@fecsevenum.nl

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.