FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacancies

Restaurants met binnenspeeltuin

Ben je op zoek naar restaurants met binnenspeeltuin? Bij FEC Sevenum vind je naast het populaire ABC Restaurant zowel de interactieve binnenspeeltuin Mattel Play!, de indoor gamewereld The Portal Action House als de uitdagende lasergame arena. Bij het ABC Restaurant mag je onbeperkt genieten van heerlijke gerechten uit maar liefst dertien verschillende restaurants. Voor een vaste prijs geniet je van al het lekkers wat de restaurants te bieden hebben en van alle alcoholvrije drankjes. Daarnaast beschikt het ABC Restaurant nog over een eigen indoor speeltuin.


Dertien restaurants met binnenspeeltuin onder één dak

Het ABC Restaurant beschikt over een eigen indoor speeltuin waar kinderen kunnen klimmen en klauteren. Kinderen kunnen lekker zichzelf zijn bij het ABC Restaurant en genieten van al het eten wat ze lekker vinden. Je betaalt een vaste prijs voor al het eten en de alcoholvrije drankjes. Hierdoor kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bij binnenkomst kijk je jouw ogen uit. Vanaf het gezellige centrale plein heb je een goed overzicht van de uiteenlopende restaurants. Ieder restaurant heeft zijn eigen stijl qua aankleding en gerechten. De gastheer of -vrouw verwijst jullie naar de speciaal voor jullie gedekte tafel. Vanuit hier begin je aan een culinaire wereldreis. Dankzij de dertien restaurants zijn er altijd voldoende gerechten bij die jij lekker vindt. Ben je ook zo’n fan van sushi? Start dan met een heerlijke Maki of Nigiri bij de Sushi Bar. Vleesliefhebbers kunnen genieten van een ruig stuk vlees bij het Amerikaanse Steakhouse.

Natuurlijk wordt er ook gedacht aan vegetariërs, gasten met allergieën en intoleranties en gasten die zich houden aan een dieet. Wil je een dag vol met speel- en eetplezier beleven? Combineer dan een etentje bij het ABC Restaurant met een bezoekje aan een van de binnenspeeltuinen van FEC Sevenum.


Mattel Play! Sevenum

Mattel Play! binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin Mattel Play! onderscheid zich van andere binnenspeeltuinen. Bij ons staat samen spelen, leren en ontdekken centraal. Op de hele wereld zijn er slechts twee van deze unieke interactieve speeltuinen te vinden. Een in Dubai en een bij ons in Sevenum.

De binnenspeeltuin is opgedeeld in verschillende beleveniswerelden, geheel in het teken van populaire TV-helden. In het dorp Piekepolder speel je met Brandweerman Sam™. Omdat het best wel spannend kan zijn, krijgt iedereen een stoere brandweerhelm op. Sam heeft hulp nodig met het blussen van een brand en Dieuwertje heeft hulp nodig in haar eigen winkeltje. Daarnaast leer je om zeemansknopen te leggen, kruip je door grotten en glij je van de glijbaan. In het themagebied van Angelina Ballerina™ kun je muziekinstrumenten bespelen in de muziekkiosk. Tevens kun je de danszaal versieren met een door jou bij elkaar gezocht boeketje bloemen. Of trek een tutu aan en voer een spetterend dansoptreden op voor jouw papa, mama, opa of oma. Daarnaast zijn er nog veel meer beleveniswerelden om te ontdekken, onder andere die van Bob de Bouwer™ en Thomas de Stoomlocomotief™.

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Hi, my name is Michelle

Do you have a question or simply need help? I would like to help you!

0774677777
info@fecsevenum.nl

Kijk ook eens naar onze andere activiteiten

Bar & Balls

Bar & Balls

Bij Bar & Balls geniet je van een hapje en een drankje tijdens het bekijken …

Action House 8+

Action House 8+

The Portal Action House bestaat uit een freerunningbaan, tal van uitdagende trampolines en een spectaculaire …

Lasergame

Lasergame

Ga met je lasergun in de aanslag de strijd aan met vrienden, familie of collega’s …

Zwemmen

Zwemmen

Spring in het diepe en kom zwemmen in één van de zwembaden op De Schatberg …

Bowlen

Bowlen

Zin in een interactieve en uitdagende avond uit, maar ben je uitgekeken op het klassieke …

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.