FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures
Roller Disco & Softplay

Roller Disco & Softplay

De Mattel Play! Roller Disco is uniek. Hij is namelijk speciaal ontworpen voor Mattel Play! Sevenum! Hoe leuk is het om op hippe muziek rondjes te draaien op je rolschaatsen. Oefenen voor een pirouette of een andere move, het kan allemaal! Helm en rolschaatsen zijn te leen bij Mattel Play! Sevenum. Ook aan ruimte om tussendoor even uit te rusten is gedacht. Heb jij er al zin in?

Direct reserveren

Soft Play

Je raakt niet snel uitgespeeld bij Mattel Play! Sevenum. Naast spelen, dansen, bouwen en blussen kun je vanaf nu ook klimmen, klauteren én glijden bij Mattel Play! Sevenum.

Naast alle werelden van de Mattel Play! helden is er ook een Soft Play binnenspeeltuin waar je lekker los kan gaan. Zo kun je wedstrijdjes houden op de dubbele glijbaan; wie is er het snelste onder? Spring in de grote ballenbak en probeer zoveel mogelijk punten te scoren door de ballen in het scorebord te gooien en klim, kruip en spring over de obstakels in het grote klimparcours!

Heb je van al dat klimmen en spelen dorst gekregen dan kun je even tot adem komen in het zitgedeelte waar ook de ouders tijdens het spelen kunnen plaatsnemen om toezicht te houden of te genieten van een kopje koffie.

Tarieven

Openingstijden

Openingstijden

Ook zo snel mogelijk spelen bij de Roller Disco & Softplay?

Direct reserveren

Contact gegevens

Mattel Play! Sevenum
Middenpeelweg 7
5975MZ Sevenum

Op dit moment is het erg druk bij de Customer Service daarom vinden wij het fijn als je ons je vraag mailt. Zo kunnen we lange wachttijden via de telefoon voorkomen. Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen een dag.
Terug