FEC Sevenum De Schatberg Voor de Zaak Vacatures

Schoolreis ideeën

Ben je op zoek naar de leukste schoolreis ideeën voor het schoolreisje van jouw klas, je zoon of dochter? Zoek dan niet verder, maak boek een schoolreisje naar Fun & Entertainment Center Sevenum. Bij FEC Sevenum ben je aan het juiste adres voor de leukste schoolreisideeën. Wij hebben activiteiten voor alle leeftijden en voor ieder weertype. Zo valt jouw schoolreisje niet meer in het water, maar bruisen de kinderen van plezier na een dagje spelen in Limburg. Wij nodigen jou uit om met de klas op ontdekking te gaan bij Mattel Play! Sevenum voor een meet & greet met verschillende TV-helden. Voor kinderen vanaf 8 jaar hebben we The Portal Action House en Lasergame. Willen jullie met verschillende groepen naar FEC Sevenum komen, dan is bijvoobeeld Hyperbowlen een leuke activiteit voor alle leeftijden. Kortom, heel veel schoolreisideeën bij zon, regen en voor alle leeftijden bij FEC Sevenum!

stoer kinderfeestje

Alle schoolreis ideeën bij FEC Sevenum op een rijtje

Mattel Play! Sevenum

Bij Mattel Play! ontmoeten de leerlingen hun favoriete TV-held in een unieke binnenspeeltuin. Kinderen in de leeftijdscategorie van 2 tot 8 jaar kunnen hier lekker binnen spelen, ’s zomers lekker koel in de airco. Je vindt bij Mattel Play! Sevenum acht speelwerelden. Oefen de pirouette in een tutu in de dansstudio van Angelina Ballerina™, bouw een huis samen met Bob de Bouwer™, blus een brand met Brandweerman Sam™ of zorg dat Thomas de Stoomlocomotief op tijd op het station komt. Gelukkig vind je hier ook de welbekende klimkooi. Leren, Spelen en Ontdekken staat hier centraal. Mattel Play! Sevenum is al te boeken vanaf 8 euro per leerling met een minimum van 20 leerlingen. Hier zit de entree en een glaasje ranja voor de kids bij inbegrepen. Begeleiders (1 begeleider op 4 kinderen) krijgen bij een schoolreisje gratis toegang tot Mattel Play! Sevenum. 

The Portal Action House (vanaf 8 jaar)

Altijd al gedroomd van een schoolreisje waarbij de leerlingen kunnen freerunnen, trampoline springen, BMX’en en steppen onder één dak? Dan is dit jouw lucky day, want bij The Portal Action House kunnen leerlingen dit allemaal doen en lekker hun energie kwijt. Terwijl de begeleiders boven op het terras een kopje koffie drinken, vermaken de leerlingen van 8 jaar of ouder zich in deze fysieke gamewereld. Oefen een salto, je vetste tricks op de BMX of zet een recordtijd neer op onze freerunbaan. Prijs op aanvraag.

The Portal Lasergame (vanaf 8 jaar)

Met de Lasergun in de aanslag ga jij de strijd aan met jouw klasgenoten. Deze Lasergame area kent twee verdiepingen. Probeer elkaar te raken en haal samen met je team de meeste punten binnen. Wanneer de leerlingen klaar zijn, ontvangen ze van ons allemaal hun persoonlijke scorekaart en zien ze hoe goed of slecht ze gescoord hebben. Kortom, het is dus echt de bedoeling dat iedereen mee doet.

Overdekte activiteiten FEC Sevenum
Groepsactiviteiten Binnen

Bowling bij FEC Bar & Balls

Gelukkig staan de verliezer en winnaar niet per definitie vast. Met Hyperbowlen bij FEC Bar & Balls kan iedereen winnen of verliezen. Met extra opdrachten tijdens het bowling spel, worden alle leerlingen uitgedaagd. Daarom maakt Hyperbowlen dat één worp het verschil kan maken tussen winnen en verliezen. Wie uit jouw klas daag jij uit?

Sluit je dag met geweldige schoolreis ideeën in Limburg af bij ABC Restaurant Sevenum

Heb je na al dat spelen en gamen intussen trek gekregen? Gelukkig hebben ze daar bij FEC Sevenum ook de oplossing voor. Sluit jullie schoolreisje af bij het all you can eat restaurant ABC Restaurant Sevenum. Hier vind je 12 verschillende wereldkeukens, dus voor iedereen wat wils. Tenslotte wil je dat iedereen de dag heerlijk kan afsluiten. Ga jij voor Mexicaans of hou je toch meer van Aziatisch? Voor iedereen die niet wil of kan kiezen is dit restaurant perfect, want hier vind je het gewoon allemaal!

Tickets kopen

Wanneer jij het schoolreisje mag organiseren, ben je er het liefst een beetje op tijd bij. Wacht dus niet langer en bel of mail met onze collega’s voor het schoolreisje van jouw keuze. Wij kunnen niet wachten om jullie te ontvangen!

Andere wensen voor jouw schoolreis ideeën of heb je vragen?

Hoi, mijn naam is Michelle

Customer Service medewerker FEC Sevenum

Heb jij ondanks alle mogelijkheden op deze pagina niet kunnen vinden wat je zoekt, dan helpen wij je graag telefonisch of per mail verder. Ook als je een vraag over onze andere activiteiten hebt of als je wil reserveren, helpen wij je graag. Tenslotte willen wij niets liever dan jou de verjaardag van je leven bezorgen.

Curious about great deals or just stay up to date with the latest news? Sign up for the newsletter!

Enter your firstname
Enter your last name
Please enter a valid email address
This site is protected by reCAPTCHA and the Privacy policy and Terms of Service of Google.